Nieuws

G.V.V.V. toont veerkracht tegen Spakenburg

Door op 1 april 2017 om 21.05

De vonken sprongen er ouderwets vanaf bij de klassieker tussen G.V.V.V. en Spakenburg. De beide grootmachten maakten er met name in de tweede helft een boeiend kijkspel van, met G.V.V.V. als bovenliggende partij: 2-2.
 
De Veenendalers lieten zich echter in twee minuten tijd het kaas van het brood eten met twee kapitale fouten, waardoor de bezoekers dachten in veilige haven te zijn. De hoop op de zo gehoopte driepunter voor de kwakkelende Spakenburgers bleek echter van korte duur, want na de 1-2 van Patrick Heesakkers sloop er angst in het team van nieuwbakken trainer Joop Gall. Roy Terschegget had de 2-2 op de schoen, maar de aanvoerder, die met zijn fijne traptechniek zelden mist, schoot een strafschop op de lat. De meer dan verdiende 2-2 kwam er alsnog: Martin van Eck dompelde met een doeltreffend schot de fans van de bezoekers in rouw.
 
Soufiane Laghmouchi in duel met Sten Vreekamp.
 
G.V.V.V. – SV Spakenburg 2-2 (0-0)
Scoreverloop: 60. Michael Lanting 0-1, 62. Mike Ahrens 0-2, 79. Patrick Heesakkers 1-2, 90+1 Martin van Eck.
 
Opstelling G.V.V.V.: Johan Jansen; Rodny Hofman, Wilco den Hartog (75. Mourad Marbouh), Laurens van der Voort, Taoufik Adnane; Roy Terschegget ©, Robin Mulder, Danny de Leeuw; Martin van Eck, Frank Tervoert (46. Soufiane Laghmouchi), Caifano Latupeirissa (67. Patrick Heesakkers).
 
Opstelling SV Spakenburg: André Krul; Sten Vreekamp, Niels Buijtenhuis, Tim Sanders, Joey Belterman; Michael Lanting, Philip Ties ©, Nick Tol, Mike Ahrens; Robby Holder (46. Kees Tol), Eric Veerman (78. Olivier Pilon).
 
Scheidsrechter: S. de Brito Roque (Capelle aan den IJssel)
 
Toeschouwers: 1500
 
Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen
Bron: website GVVV

Tweede Divisie

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site