Sponsoring

Sponsoring

 

Sinds 1986 bestaat er een groep AFC Vriendelijke bedrijven die hun naam aan de club hebben verbonden. Naast deze bedrijven heeft AFC inde loop der jaren ook verschillende bord sponsoren en adverteerders mogen verwelkomen. Met de komst van het nieuwe sportpark biedt AFC ook nieuwe sponsor mogelijkheden.

 

Sponsormogelijkheden

Middels deze sponsorkit informeren wij u graag over de mogelijkheden om uw bedrijfsnaam aan AFC te verbinden en daarmee onderdeel te worden van onze mooie club. 

Download hier de sponsorkit

 

AFC Vriendelijke bedrijven

In 1986 werd door het AFC bestuur een samenwerkingsverband gezocht met het bedrijfsleven met als doel op basis van continuïteit extra financiële middelen te verschaffen teneinde AFC als topamateurclub te kunnen laten voortbestaan. Dat resulteerde in een groep AFC Vriendelijke Bedrijven.

Bekijk de bedrijven: https://www.afc.nl/sponsoring/afc-vriendelijke-bedrijven/

 

Businessclub members

De Amsterdamsche Business Club (ABC) is een initiatief van de Amsterdamsche Football Club (AFC). Deze club is opgezet om het zakelijk netwerk van iedereen te vergroten door middel van het ondernemen van activiteiten en bezoeken van evenementen in select gezelschap. 

 

Stichting De Lieverdjes

Sinds geruime tijd bestaat binnen onze vereniging een fonds voor de jeugd: Stichting de Lieverdjes van AFC.
meer info: link https://www.afc.nl/sponsoring/stichting-de-lieverdjes-van-afc/

 

Stichting The Reds

Supportersclub “the Reds” werd opgericht met als voornaamste doelstelling financiële ondersteuning te leveren teneinde de toppositie van AFC in het Nederlandse amateurvoetbal te kunnen continueren. 

Link: https://www.afc.nl/sponsoring/supporters-club-the-reds/ 

AFC VRIENDELIJKE BEDRIJVEN