Telstar O21 - AFC O21 verslag

AFC O21 speelde zaterdag een belangrijke 6 punten wedstrijd bij en tegen Telstar O21. Om kans te houden op promotie naar Divisie 2 hadden beide teams een opdracht en dat was winnen. Dit zag je aan het begin van de wedstrijd goed terug. Beide teams begonnen voorzichtig en het duurde even voor de eerste kans zich voor deed. Met verschillende kansen voor beide teams was en bleef het een gelijk opgaande wedstrijd. Telstar, met enkele voormalig AFC spelers, wist als eerste de bal in het net te schieten. Gelukkig voor AFC bleek dit buitenspel. Met een 0-0 stand gingen beide teams aan de thee.

De tweede helft begon attractiever, beide teams lieten zien te willen winnen. En gooide dan ook alles in de strijd om dit te bereiken. In de 58e minuut nam AFC een corner waaruit AFC wist te scoren. 0 – 1.
Na verschillende kansen over een weer bleek deze goal voldoende om de drie punten mee te nemen naar Amsterdam en hiermee de kans op promotie in eigen hand te houden. Met nog drie wedstrijden te gaan is de opdracht duidelijk voor het team van trainer/ coach Erik Jahn, en dat is winnen.

De volgende wedstrijd van AFC u21 zal gespeeld worden op zaterdag 11 mei. De tegenstander is dan Koninklijke HFC, aanvang van de wedstrijd is 12.35 uur en wordt gespeeld op het sportpark van Koninklijke HFC.

Foto’s van de wedstrijd zijn gemaakt door Ineke de Haan en bekijk deze hier