Nieuws

Duel in Hardenberg duurt minuut te lang

Door op 20 maart 2017 om 11.20

Kozakken Boys heeft zaterdag gelijkgespeeld op bezoek bij HHC Hardenberg. In het oosten van het land werd het na een bizarre slotfase 3-3.

Gouriye
Een slappe start van Kozakken Boys werd afgestraft door HHC. Door een goal van Sargon Gouriye en een eigen doelpunt van Gaari stond het na een half uur volkomen terecht al 2-0 op De Boshoek.

Comeback
Een afstandsschot van Everton Pires Tavares bracht Kozakken Boys weer terug in de wedstrijd. De gelijkmaker had via Jongeneel en Mendes Moreira al voor rust op het scorebord kunnen staan, maar deze bleef nog even uit.

Pas een kwartier voor tijd maakte Kozakken Boys de verdiende gelijkmaker. Raily Ignacio kopte een voorzet van Gaari prima binnen. De comeback was compleet, toen Ignacio in de 86e minuut de 2-3 binnenschoot. Toen HHC'er Kevin Görtz zijn tweede gele kaart ontving, leken de drie punten binnen te zijn voor de Werkendammers.

Blessuretijd
Het bord met het verassende cijfer 6 bleek dodelijk voor de Kozakken. In de laatste minuut van de lange blessuretijd kwam HHC op gelijke hoogte, toen Van Nuland de bal ongelukkig achter doelman Van der Wiel kopte.

Bron: website Kozakken Boys

Tweede Divisie

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site