Voorbereiding seizoen 2018-2019

Beste jeugdleden,

Het seizoen 2017- 2018 zit er weer op en wij kijken met zijn allen weer uit naar het begin van het volgende seizoen.

Het is belangrijk om de AFC website in de gaten te houden wat betreft het trainingsschema voor het nieuwe seizoen, maar bij deze alvast wat informatie over de startdata en andere zaken:

Aanvang trainingen selectie teams:

De trainingen van de selectieteams zullen in overleg met trainers in augustus aanvangen, de spelers zijn hiervan op de hoogte gesteld. Wanneer je nog niets gehoord hebt, neem dan even contact op met je trainer en/of leider.

Aanvang trainingen overige teams:

De trainingen van de overige teams zullen in de week van 27 augustus aanvangen, hier is mede voor gekozen omdat er op zaterdag 1 september voor vele teams een wedstrijd zal zijn in het bekertoernooi.

Indien je 1 september nog niet terug bent van vakantie dan is het belangrijk dat je dit bij je leider en/of trainer aangeeft.  Indien deze nog niet bekend bij je zijn, neem dan contact op met de coördinator. De namen van de coördinatoren zijn te vinden op de website onder Jeugd/Organisatie.
 

Aanvang trainingen Interne competitie:

Onze jongste leden (geboren 2012-13) beginnen in de week van 3 september wanneer de scholen ook weer beginnen.

AFC kleding:

Onze AFC kleding is te bestellen via Voetbalshop.nl. Hier kan je het officiële wedstrijdtenue, trainingskleding en leuke AFC merchandise artikelen kopen. Bezoek hier voor Voetbalshop.nl.

AFC heeft in samenwerking met Voetbalshop.nl voor onze AFC leden een speciale actiekorting voor kleding en voetbalschoenen geregeld. Voor AFC kleding gebruik je de actiecode VS-AFC-10 en voor voetbalschoenen voetbalschoenen-15
 

De jeugdcommissie, coördinatoren en trainers wensen jullie allemaal met jullie familie een hele fijne vakantie toe en tot ziens in augustus/september op Goed Genoeg!