Paaswinnaars

Maar liefst 18 teams deden mee met Paastoernooien welke georganiseerd waren door verschillende verenigingen.  Zowel op de zaterdag, zondag en de maandag streden er AFC-teams niet alleen mee om een bokaal maar ook om gewoon plezier te hebben. Verscheidende ploegen deden zelfs mee aan hetzelfde toernooi en waren ook nog eens zeer succesvol. Zo deed onze JO9-8 mee aan het Vastenburg Toernooi bij Always Forward en behaalde een knappe tweede plaats. Volgens de coach van JO9-8 was het een zeer geslaagde dag en hadden de jongens veel plezier. Ontbrekend op de foto Boris Gassler. (Bron Sonny Semmoh)

Ook de JO9-6 viel in de prijzen bij het zeer goed georganiseerde Paas toernooi bij vereniging SV Hoofddorp. Zij verzilverden de 1e prijs in hun categorie. Ook hun feliciteren wij van harte met uitstekende resultaat. (Bron Jair Junge)

Drie teams deden mee aan het SV De Meer Paastoernooi. De clubkleuren waren dan ook goed vertegenwoordigd en ook hier waren er winnaars. Alle drie de ploegen wonnen de 1e prijs. De JO10-8, de JO10-3 en de JO14-2 maakten de triple voor de mannen compleet. Bij de O14-2 werd zelfs Amin als beste speler van het toernooi uitgeroepen. AFC rules kan je wel zeggen. Van harte mannen! Ook de O9-10M namen afgelopen zaterdag de 1e prijs in ontvangst bop het Paastoernooi bij SV de Meer. Lees ook het verslag https://www.afc.nl/wedstrijdverslagen?id=4749  Ook jullie van harte gefeliciteerd.

AFC onder JO15-1 2e plaats bij Toernooi Baronie. Deelnemers o.a. De Graafschap, Cambuur, Antwerp, Kortrijk, Eendracht Aalst en Fortuna Sittard. De finale tegen NAC eindigde in 0-0, ook in de verlenging werd niet gescoord. Na de strafschoppen serie van 3  hadden zowel NAC  als AFC er 1 gemist. In de “sudden death” gingen aan beide kanten de eerste 2 strafschoppen er vervolgens in waarna AFC helaas de derde strafschop mistte.Al met al een hele mooie prestatie van AFC O15 in dit BVO deelnemersveld. Het was een goed georganiseerd toernooi met uiteindelijke een terechte winnaar. AFC speler Nick Koster werd verkozen tot beste speler van het toernooi. AFC doelman Lukas dos Santos Kombrink werd, mede door een paar miraculeuze reddingen in de finale, verkozen tot beste keeper. (Bron Sander Bieleveldt)