Verslag - O9-10M: tijd voor een update

2 april 2018

De 2e seizoenshelft is alweer halverwege en de bal rolt weer lekker én de goede kant op.

2018 begon met een uitstekend georganiseerd toernooi bij Swift, waar we de 1e prijs in ontvangst mochten nemen. En dat zonder wissel, maar gelukkig mét invaller Quinn van de interne competitie!

  

En voor aanvang van de voorjaarscompetitie ook nog een toernooi bij WV-HEDW. En ook hier werden we naar voren geroepen om de 1e prijs te komen ophalen. Ik zeg: een lekker begin van 2018!

   

Nu de competitie.

De toppers van de O9-10M zijn ingedeeld in een hogere poule, met andere woorden, we treffen sterkere tegenstanders! Dit resulteert in spannende wedstrijden en (nog) beter spel, persoonlijk vind ik dat een goede ontwikkeling.

Wel jammer dat een aantal teams ná de indeling verzoeken indient om in een andere poule te willen spelen. Gevolg is dat we worden opgezadeld met vrije zaterdagen...

Maar de wedstrijden die we wel spelen, zijn het aanzien meer dan waard. De hand van trainster Lindsey is duidelijk zichtbaar: goed verzorgd spel, tactisch nu al sterk en ook op technisch vlak zijn we vaak de meerdere! Voor hen die twijfelen, kom het gerust eens met eigen ogen aanschouwen.

        

O ja, ook nog mee gedaan aan een Paastoernooi bij sv de Meer. Uiteraard is meedoen belangrijker dan winnen, maar toch wel heel leuk dat we ook hier de 1e prijs mochten ophalen!

Ook individueel vallen de speelsters van AFC op. Zo werd Daphne bij de AJAX clinic naar voren geroepen als speelster, die het meest opviel in de leeftijdscategorie 2009 en 2010. En Maya werd uitgeroepen tot speelster van het paastoernooi bij sv de Meer!

  

AFC wordt, of moet ik al zeggen is, ook in het meisjesvoetbal al een toonaangevende vereniging. De meisjesafdeling groeit én is populair, getuige ook de hoge opkomst bij de open trainingen.

En gelukkig is het einde van de seizoen nog niet in zicht en kunnen we nog ruim 2 maanden blijven genieten!

Joost

     

Wedstrijdverslagen

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site