Nieuws

Be Friends Cup met verslag en foto's

Door Sebo Woldringh op 21 mei 2022 om 21.00

Onder tropische omstandigheden kon op 18 mei eindelijk na twee jaar Corona weer ons traditionele toernooi om de Be Friends Cup worden verspeeld.

Meer dan 200 spelers van de zaterdag en zondag-senioren, alsmede Vrouwen 1 hebben op halve veldjes 6x6, 7x7 of 8x8 potjes van een kwartier gespeeld. En alles werd digitaal bijgehouden in de tournify-app.

De Seniorencommissie (Emiel Neter, Jack Huiman, Roy van Dijk, Max Flam, Patrick Reddering en Sebo Woldringh), tezamen met bestuurslid Seniorenvoetbal Jeroen Brussee hadden echt uitgepakt. Want naast het voetbal in vriendelijke sferen, zijn alle teams voorzien van prachtige, nieuwe shirts. Ook goed te gebruiken als reserveshirts in het nieuwe seizoen.

Deze avond stond ook de EL-finale tussen Eintracht Frankfurt & Clasgow Rangers op het programma. En daarom was het buffet omgetoverd in een Fish&Chips en Schnitzel(paradijs).

De commissie had een duidelijke voorliefde voor de Schotten en daarom was een doedelzakspeler opgetrommeld en zijn de kilts natuurlijk aangetrokken.

Maar ook zanger Danny Plezier (hij had dit seizoen al eens eerder opgetreden bij de senioren van AFC) was een groot succes en sfeer verhogend. En natuurlijk hielpen de pitchers, gedeeltelijk gefinancierd uit het budget van de senioren, ook daarbij.

Plezier een gezelligheid op deze avond stond voorop. Maar voor de statistieken:
Winnaar bij de Senioren: Zaterdag 4A en de Klassieken.
Mooiste goal: Sandro Pique
Beste speler: Joey Andela
Beste Keeper: Cemre (VR1)
En oudste speler, met respect: Maurice Koster

Tot slot werden ook de vrijwilligers, in willekeurige volgorde, in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet in het afgelopen seizoen of op deze avond:
De scheidsrechterscommissie, Marian Jansen, Jan Wortel en Paul Ravelli, Tom Poederbach, Cocky van Duijvenbode, Hassan en Wim Crouwel, alsmede Danielle en haar team achter de bar -> BEDANKT  en tot volgend jaar !

Voor foto's van Tom Poederbach zie ons AFC Fotoalbum of klik hier

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site