Bij AFC - HSC'21 op 10 maart 2013: Thijs van Dolen

 

Mijn naam is Thijs van Dolen en ik speel nu twee seizoenen bij AFC. Vorig jaar speelde ik met mijn vrienden van school in de Champions League. Wij waren Real Madrid en het we hadden een hoop plezier. 

Dit seizoen speel ik in de F5 en voor het eerst op een groot veld. Ook spelen we tegen echte clubs! In het begin was dat wel even wennen, maar het gaat iedere week beter. We hebben een leuk team en hebben onderling ook veel lol. We hebben wel pas één wedstrijd gewonnen. Mijn vader zegt iedere keer dan wel "winnen is leuk, maar verliezen is niet erg", maar ik wil toch liever gewoon winnen. 

Als ik later groot ben, dan wil ik profvoetballer worden bij AJAX. Maar als dat niet lukt, dan blijf ik bij AFC, want ik vind AFC echt een toffe club.

Ik heb er nu al zin in dat ik zondag met de spelers het veld op mag. En ik hoop dat ik op de keeper mag schieten, dat zou helemaal cool zijn. Ik zou zeggen, KOM ALLEMAAL KIJKEN!!!