AFC 1 naar trainingskamp op Gran Canaria

In 1989 ging AFC voor de eerste keer naar de zonnige Canarische Eilanden om daar de tenten van het winter-trainingskamp op te slaan.
Het was het begin van een mooie AFC traditie. Ons Eerste kwam er maar liefst 20 geweldige en onvergetelijke jaren op rij, mede door de goede zorgen van reisleiders Amel Vroege en Rinus van Leijenhorst.

In het 2010 werd voor het eerst uitgeweken naar een andere plek in Spanje: Barcelona. Mede gezien de steeds voller geraakte voetbalagenda werd gekozen voor trainingskamp locaties met een kortere vlieg – en reistijd. In de daarop volgende jaren werd daarom o.a afgereisd naar Valencia, Albufeira en Malaga. Ook hier hebben de teams fantastische tijden meegemaakt.

Maar dit seizoen gaat AFC 1 dus weer naar “terug” naar Gran Canaria.
Jullie voorgangers, supporters en de club wensen jullie ontzettend veel plezier, net als de selectie op de foto in 1990.
Veel succes, geniet ervan en een goede reis! 

 Achterste rij vlnr :  Michel de Bruin, Orlando Patrick, Jacco Ypma, Nicky den Ouden, Rene Plantinga, Patrick Steenkist, Frank Mulder
Middelstee rij vlnr: Pim van de Meent (hoofdtrainer), Rokus Hoogendoorn Jr. , Martin  Verburg, Bernardo Brink, Cees Thomas, Marcel van de Meent, Johan Dol, Pol Houtkamp, Dave Marcus, Sep van Zweden, Co Grosze Nipper (verzorger en masseur).
Voorste rij vlnr:  Dirk Spits (assistent-trainer), Tim Timmerman (elftalleider), Gerard Trebert (commissaris pers & publiciteit), Rein Akkerman (voorzitter), Johan de Bie (secretaris), Sal van Gelder (voorzitter elftalcommissie A)
De foto werd genomen door vice-voorzitter Kees Gehring