Zaterdag 1 naar PSV - Bayern Munchen

Dankzij een interne sponsor was AFC Zaterdag 1 in de mogelijkheid gesteld om ipv een zware training olv Maarten van der Schaaf met 27 man sterk af te reizen naar het Philips Stadion in Eindhoven voor de Champions League wedstrijd tussen de lokale helden uit Eindhoven tegen de ploeg uit Zuid – Duitsland onderleiding van Arjen Robben!
Om 16.20 uur vertrok de luxe bus vanaf Sportpark Goed Genoeg om via de A2 af te zakken naar het Zuiden. Voorin de bus kwamen al snel de kaarten op tafel en werd er wat afgetoept! Achterin de bus waren nog een paar jongens die nog wat werk moesten doen en door de aanwezige tafels was dit geen enkel probleem.
Toen de bus na een half uur nog steeds op De Boelelaan stond, leek het wel eens een lange rit te gaan worden! Helaas werd dit ook de waarheid, doordat de bus in de langste file van het jaar terecht kwam.
Na een boel gekaart en 3,5 uur verder kwam de ploeg eindelijk bij het Stadion aan, alwaar men in de Champions Club kon gaan genieten van een heerlijk hapje en bij behorend drankje.


Na een enerverende 1e helft, een buitenspel goal van PSV en een 1-1 tussenstand werd de Champions Club weer opgezocht voor het dessert.
Na een mooie aanval van Bayern scoorde Lewandowski de verdiende 1-2 en deze miste ook nog een grote kans op de 1-3!
Na afloop van de wedstrijd, terug naar de Champions Club voor een ontspannen afsluiting van dit team-uitje onder het genot van een bitterbal en pilsje!
Op de terugweg in de bus lag het grootste gedeelte van de groep al snel in dromenland en werd er voorin de bus weer druk getoept, tot op de parkeerplaats van Goed Genoeg alwaar dit mooie team-uitje werd afgesloten.

Donderdag weer lekker trainen, zaterdag komt Volendam op bezoek!