Wordt AFC (in) Echt Kampioen ??

Nog vier competitierondes te gaan in de Zondag Topklasse. Als onze trotse koploper zondag in Echt bij EVV drie punten weet te pakken, en naaste concurrent VVSB niet wint bij HBS, is AFC voor het eerst in haar lange geschiedenis ‘Kampioen van Nederland’. Een unieke prestatie in de 119 jarige geschiedenis van onze club. Dat moet gevierd worden door alle AFC’ers!!

Zonder de goden te willen verzoeken – er moet natuurlijk eerst nog maar gewonnen worden –  heeft het bestuur van AFC voor zondag het volgende programma georganiseerd:
 

De wedstrijd wordt door RTV N-H via een live-stream rechtstreeks uitgezonden op AFC (mede mogelijk gemaakt door Jos van Mieghem). De wedstrijd start om 14:30 uur.
Voor wie er niet bij kan zijn, biedt RTV N-H via hun website www.rtvnh.nl de mogelijkheid aan om de wedstrijd te volgen. Het duel wordt zonder commentaar uitgezonden. Flitsen van de wedstrijd zijn te horen in de radio-uitzending van RTV N-H die al om 13.00 uur begint.
Mocht AFC erin slagen de kampioensschaal te veroveren dan zal er later op de avond ook een livestream zijn vanuit het clubhuis waar dan een groot feest zal losbarsten.
 

Na de wedstrijd in Limburg kan men in afwachting van de thuiskomst van Ons Eerste ook live naar Ajax – ADO Den Haag en PSV – Feyenoord kijken.


New York Pizza zal alle aanwezigen voorzien van heerlijke Pizza’s

 

In het geval van een fantastische afloop in Echt zal er een geweldige feestavond volgen:  

Te beginnen met de huldiging der Kampioenen.
De bus van Ons Eerste zal naar verwachting omstreeks 19:30 uur aankomen op ‘Goed Genoeg’.  
Laten we met zijn allen de spelers en begeleiding een onvergetelijke thuiskomst bezorgen. Dat hebben ze meer dan verdiend.  

Na de huldiging treden de alom bekende artiesten Berget Lewis en Dries Roelvink op en draait een prima DJ leuke muziek.

Als het zondagmiddag aanstaande echt gaat gebeuren gaan wij zondagavond met zijn allen het unieke Kampioenschap van Nederland vieren. ONS EERSTE krijgt het feest dat het verdient.   

Tot zondag!

Bestuur AFC en Commissie Pers, Publiciteit en Evenementen

Houdt zondagmiddag goed de AFC Facebook pagina, de AFC website en teletekst pagina 834 in de gaten. Bij een Kampioenschap is het feest, en geven we het Eerste een warm onthaal bij thuiskomst.