Winterstop bij AFC gaat vandaag in en duurt tot 11 januari

Voor alle jeugdteams, de Onder 21 en de Vrouwen 1 is het bijzondere voetbaljaar 2020 bij AFC tot een einde gekomen. Dit geldt ook voor de ATA trainingen en de voetbalschool AFS.
Na de persconferentie heeft AFC besloten met onmiddellijke ingang de activiteiten te staken, trainingen en onderlinge wedstrijden gaan niet meer door.

In de afgelopen maanden sinds het competitievoetbal aan banden ligt, hebben wij iedere week de trainingen voor spelers tot en met 17 jaar kunnen voortzetten en ook in de weekenden onderlinge wedstijden gespeeld.
Een ruim voetbalaanbod bleef mogelijk dankzij de inzet van onze coördinatoren, trainers, fysio’s, scheidsrechters en  begeleiders. En niet te vergeten de ouders die als vrijwilliger af en toe een taak hadden.
Een groot compliment daarbij ook aan onze AFC jeugd, jong en oud, die onder de soms moeilijke omstandigheden enthousiast van de partij bleven.

Met dit in het achterhoofd en de wens om aan de noodzakelijke Corona maatregelen een bijdrage te leveren, is het besluit genomen om  de winterstop een paar dagen eerder dan gepland in te laten gaan.
Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

Vanaf maandag 11 januari 2021 zullen wij onze activiteiten bij AFC hervatten, tenzij dit door Corona niet mogelijk blijkt te zijn.
We zullen u daarover verder via deze website en de diverse appgroeps informeren.

Hoewel de feestdagen er dit jaar anders uitzien dan we allemaal gewend zijn, wensen wij u toch plezierige dagen toe in een hopelijk goede gezondheid.

Jeugdcommissie AFC