Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

Althans zo luidt het gezegde. Dat geldt ook voor onze voetbalclub AFC.
De jongste jeugd is ondanks alles blijven voetballen. Elke zondagmorgen zijn de jongste voetballertjes (jongens en meisjes) te vinden op veld 4. Eerst de champions league en daarna de eredivisie waar alle teams in korte wedstrijdjes een keer tegen elkaar spelen. Hartverwarmend om te zien. Fantastische passeerbewegingen, felle duels, mooie goals, grassprieten tellen, maar vooral en daar gaat het om veel plezier.
Afgelopen zondag hadden we het geluk dat de zon scheen, maar wel koud, vooral ik zelf. Maar ik werd vanzelf warm door wat voor mijn lens kwam. Toen mijn kinderen nog bij AFC voetbalden was ik er altijd bij om ze aan te moedigen, helaas gaat dat vanwege de Corona maatregelen niet. Dus moeten de ouders van nu vanaf de dijk en het naast AFC gelegen bouwterrein op grote afstand toekijken. Alleen de teamleiders mogen erbij zijn.
Om een beetje tegemoet te komen om het beter te zien heb ik wat spelmomenten vastgelegd. Het is niet hetzelfde als langs de lijn staan maar ik kan met mijn kunde en apparatuur wel heel dichtbij komen (soms). Veel kijkplezier.
Voor de foto's zie ons AFC Fotoalbum of klik hier
Tom Poederbach
Huisfotograaf van AFC