Welcome to the future evenement tussen de BMW's

De Commerciële Commissie van AFC  wilde een keer op een andere manier een evenement voor haar sponsoren organiseren.
Toen één van de AFC Vriendelijke bedrijven van AFC, in dit geval BMW/MINI Amsterdam, aanbood om hun locatie daarvoor beschikbaar te stellen, was de keus  dan ook snel gemaakt!
Om het evenement nog meer cachet te geven werd een thema bedacht en zo kwam het WELCOME TO THE FUTURE EVENEMENT tot stand.

Op woensdag 19 april togen zo'n 45 tal AFC Vriendelijke bedrijven, bordsponsoren, potentiële sponsoren, Ereleden, bestuursleden en de leden van de Commerciële Commissie dan ook naar het indrukwekkende architectonische, duurzame pand van BMW/MINI Amsterdam.

Alles was tot in de puntjes verzorgd door gastheer Reinier Mutsaerts (directeur BMW/MINI Amsterdam) en zijn team.

Na het welkomstwoord door Ronald Koster (voorzitter commerciële commissie) en de welkomstborrel, werd iedereen getrakteerd op een heerlijk Indisch buffet.

Vervolgens startte "AFC Late Night", waar Ronald Koster de rol van Humberto Tan op zich nam en een viertal aansprekende gasten verwelkomde die allemaal iets over de "Future" vertelden.

vlnr.:Ronald Koster,Reinier Mutsaerts, Ad Westerhof, John van Lottum en Paul de Ruiter

Zo gaf Ad Westerhof inzicht in de prestaties en verwachtingen van het 1e elftal, heeft architect Paul de Ruiter de aanwezigen een inkijk gegeven in de opzet van het nieuwe, duurzame  AFC clubhuis wat eind 2018/ begin 2019 klaar zal moeten zijn, vertelde oud-prof tennisser John van Lottum over zijn soms zware carrière als proftennisser en dat hij voornemens is zich aan te sluiten bij de Commerciële Commissie en als laatste lichtte Reinier Mutsaerts nog even toe dat we in 2021 waarschijnlijk zelf geen auto meer besturen en dat je door één druk op de knop door je navigatie van A naar B gebracht zal kunnen worden.

De avond werd afgerond met een korte rondleiding door het adembenemende BMW-pand, werd er met een schuin oog naar de wedstrijd Barcelona-Juventus gekeken en vielen sommigen gasten nog in de prijzen bij de loterij, waarbij Gassan Diamonds, Het Amsterdamse Proeflokaal, B&O Hegeman, Wijnhandel B.J. De Logie, BMW/Mini Amsterdam, Beds & Bedding, Landgoed Duin & Kruidberg en Fashion Lounge The Lion Club mooie prijzen beschikbaar hadden gesteld.

Een avond die smaakt naar meer, dus de Commerciële Commissie zal dan ook snel met een nieuwe datum komen!