Vrijwilligers van het jaar seizoen 2019-2020

Vorige week werden de oorkondes voor de vrijwilligers van het jaar uitgereikt. 

In normale tijden was de AFC vrijwilligersdag een feestelijke samenkomst van en voor de vele vrijwillers die AFC rijk is. Dit jaar werd het noodgedwongen en helaas een samenkomst in klein comité. 

Met de nodige afstand van 1,5 meter in acht nemend werden Ineke de Haan, Caroline Korsten en Tim de Groot door het aanwezige bestuur van AFC in het zonnetje gezet. 

Ineke en Caroline werden 5 jaar geleden benaderd door de Media Commissie met de vraag of zij voor de club foto's zouden willen maken van de vele jeugdvoetbalwedstrijden die ieder weekend worden gespeeld. Gewapend met de beste fotografie apparatuur hebben zij ons inmiddels jarenlang verblijd met geweldige foto's van jongens en meisjes die aan het voetballen zijn. Ook zaten zij (samen met Tom Poederbach) in de niet aflatende regen langs de lijn bij de bekerwedstrijd tussen AFC en FC Oss in het Olympisch stadion. We hopen dat ze nog lang zullen doorgaan met fotograferen voor de club. 

Tim de Groot meldde zich 10 jaar geleden vrijwillig aan bij de Zaterdag 1 als grensrechter, maar zijn eerste optreden was geen onverdeeld succes. Maar door zijn positieve instelling bleef hij onderdeel van het team en is dat nog altijd, maar nu inmiddels als Teamleider.  Tim werd door middel van een videoboodschap van veel (oud) zaterdag 1 spelers en trainers gefeliciteerd. 

Van deze middag werd de volgende reportage gemaakt: