Voetbalkamp dag 3 met foto's en filmpje

Dag 3 van het voetbalkamp stond in het teken van twee trainingen in de ochtend, Op alle velden werd er fanatiek getraind, loopcoordinatie, techniek en scoren, alles werd geoefend! De quiz was dit keer in het clubhuis en het thema was "bingo"! Alle kids (en trainers) met een bingo kaart, het was spannend en uiteindelijk veel winnaars! 

's middags was het individuele toernooi, waarbij elke speler elke wedstrijd punten scoort.. Naast winnen of gelijk spelen telde ook de doelpunten mee, per veld waren er 3 winnaars die allemaal in het zonnetje werden gezet en naast een mooie beker ook een AFC shirt als aandenken mee kregen! Het was een mooie, warme dag!

Belangrijke mededeling:
Ivm het warme weer is het programma van donderdag aangepast en organiseren we naast alle leuke voetbalspellen een "mini waterdag". Dus, alle kids zwembroek, handdoek en slippers mee, naast het AFC voetbalkamp tenue met voetbalschoenen en scheenbeschermers. 

"s Ochtends heeft de bovenbouw (team 1 t/m 12) water onderdelen, 's middags gaan zij voetballen. De onderbouw (team 13 t/m 24) traint 's ochtends en gaan 's middags wateronderdelen doen! 

Voor de foto's van vandaag zie ons AFC Fotoalbum of klik hierMet dank aan onze fotografen Tom Poederbach en Jan de Haan.
Ook is weer een "filmpje van de dag" door Roos gemaakt, klik hier om deze leuke compilatie van de derde dag te zien!