AFC ZOMER VOETBALKAMPEN 2023

Een week vol voetbal en fun in je (zomer)vakantie!


5 dagen voetbal en fun!

Dit is je kans om mee te doen aan het waanzinnig leuke AFC (Zomer) Voetbalkamp met super veel trainingen, toernooien en leuke speldagen!

De voetbalkampen zijn in juli en augustus. Wil je beide keren meedoen? Dan kan natuurlijk ook. Schrijf je nu in!

Het AFC Zomer Voetbalkamp kent een uniek programma waarin voetbal en fun centraal staan. Twee dagen staan in het teken voetbal. Tijdens deze voetbaldagen worden er verschillende trainingen en toernooien afgewerkt. Het kamp kent ook twee speldagen, waarin verschillende voetbal-en samenwerkingsspellen worden gespeeld. Op de donderdag staat de legendarische “waterdag” op het programma. Speciaal voor deze dag wordt het complete sportpark omgebouwd tot waterpretpark met onder andere glijbanen, buikschuifbanen en tal van andere wateronderdelen.

Voor wie?

Het AFC Zomer Voetbalkamp is voor iedereen van 6 (geb.jaar 2017) t/m 13 jaar (geb.jaar 2009). Jongens, meisjes, voetballers en niet-voetballers, AFC’ers en leden van andere sportverenigingen; iedereen is welkom! De groepen worden ingedeeld op basis van vriendschapsverzoeken, leeftijd en niveau.

Wanneer?

  • Voetbalkamp juli - maandag 24 juli 2023 t/m vrijdag 28 juli 2023 - VOL!
  • Voetbalkamp augustus - maandag 21 augustus 2023 t/m vrijdag 25 augustus 2023

Alle dagen op het kamp zijn van 9:00 uur - 16:00 uur.

Waar?

Sportpark 'Goed Genoeg'
Maurice Ravellaan 4 (bereikbaar via, Antonio Vivaldistraat)
1083 HR, Amsterdam

Kosten

Ondanks inflatie hebben wij besloten de kosten voor dit unieke voetbalkamp dit jaar niet te verhogen en te houden op € 295,-. Dit is inclusief een NIKE trainingstenue; shirt, broek en kousen.

Er wordt iedere dag voor voldoende eten (broodjes, fruit, etc.) en drinken gezorgd. Aan het einde van het kamp ontvangen alle deelnemers een aandenken.

Inschrijven en vriendschapsverzoeken

Door onderstaand formulier in te vullen start u de aanmeldprocedure voor het AFC Zomer Voetbalkamp. U ontvangt een bevestigingsmail met alle informatie en daarin een betaallink via Ideal. Indien uw kind samen met een vriendje of vriendinnetje in een groep wil, dient u dit op het aanmeldformulier aan te geven. Later is dit niet meer mogelijk.

Meer zien van de AFC Voetbalkampen?

Kijk op onze social mediakanalen voor foto’s, filmpjes en ervaringen van oud-deelnemers!

Facebook
Youtube
Instagram

Vragen?

Voor vragen of voor meer informatie kunt u mailen naar: voetbalkamp@afc.nl

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site