AFC ZOMER VOETBALKAMPEN 2022

Film AFC Voetbalkampen!


Een week vol voetbal en fun in je (zomer)vakantie!


5 dagen voetbal en fun!

Dit is je kans om mee te doen aan het waanzinnig leuke AFC (Zomer) Voetbalkamp. Nieuw dit jaar is een voetbalkamp in mei, met super veel trainingen, toernooien en leuke speldagen!

Verder is er dit jaar ook weer een voetbalkamp in juli en augustus. Wil je meerdere keren meedoen? Dan kan natuurlijk ook. Schrijf je nu in!

Het AFC Zomer Voetbalkamp kent een uniek programma waarin voetbal en fun centraal staan. Twee dagen staan in het teken voetbal. Tijdens deze voetbaldagen worden er verschillende trainingen en toernooien afgewerkt. Het kamp kent ook twee speldagen, waarin verschillende voetbal-en samenwerkingsspellen worden gespeeld. Op de donderdag staat de legendarische “waterdag” op het programma. Speciaal voor deze dag wordt het complete sportpark omgebouwd tot waterpretpark met onder andere glijbanen, buikschuifbanen en tal van andere wateronderdelen.

Voor wie?

Het AFC Zomer Voetbalkamp is voor iedereen van 6 (geb.jaar 2016) t/m 13 jaar (geb.jaar 2008). Jongens, meisjes, voetballers en niet-voetballers, AFC’ers en leden van andere sportverenigingen; iedereen is welkom! De groepen worden ingedeeld op basis van vriendschapsverzoeken, leeftijd en niveau.

Wanneer?

  • Kamp mei - maandag 2 mei 2022 t/m vrijdag 6 mei 2022 - AFGELOPEN
  • Kamp juli - maandag 18 juli 2022 t/m vrijdag 22 juli 2022 - VOL!
  • Kamp augustus - maandag 15 augustus 2022 t/m vrijdag 19 augustus 2022

Alle dagen op het kamp zijn van 9:00 uur - 16:00 uur.

Waar?

Sportpark 'Goed Genoeg'
Maurice Ravellaan 4 (bereikbaar via, Antonio Vivaldistraat)
1083 HR, Amsterdam

Kosten

De kosten voor het voetbalkamp in de meivakantie zijn €285,-. De zomerkampen kosten €295,-. Dit is inclusief een NIKE trainingstenue; shirt, broek en kousen.

Er wordt iedere dag voor voldoende eten (broodjes, fruit, etc.) en drinken gezorgd. Aan het einde van het kamp ontvangen alle deelnemers een aandenken.

Inschrijven en vriendschapsverzoeken

Door onderstaand formulier in te vullen start u de aanmeldprocedure voor het AFC Zomer Voetbalkamp. U ontvangt een bevestigingsmail met alle informatie en daarin een betaallink via Ideal. Indien uw kind met een vriendje wilt samen spelen dient u dit op het aanmeldformulier aan te geven. Later is dit niet meer mogelijk.

Meer zien van de AFC Voetbalkampen?

Kijk op onze social mediakanalen voor foto’s, filmpjes en ervaringen van oud-deelnemers!

Facebook
Youtube
Instagram

Vragen?

Voor vragen of voor meer informatie kunt u mailen naar: voetbalkamp@afc.nl

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site