AFC ZOMER VOETBALKAMPEN 2018

HET LEUKSTE VOETBALKAMP VAN HEEL NEDERLAND!


Een week vol voetbal en fun in je zomervakantie


5 dagen fun en voetbal!

Dit is je kans om mee te doen aan het waanzinnig leuke AFC Zomer Voetbalkamp. Ook dit jaar is er weer een voetbalkamp in juli en augustus. Wil je meerdere keren meedoen? Dan kan natuurlijk ook. Schrijf je nu in!

Het AFC Zomer Voetbalkamp kent een uniek programma waarin voetbal en fun centraal staan. Twee dagen staan in het teken voetbal. Tijdens deze voetbaldagen worden er verschillende trainingen en toernooien afgewerkt. Het kamp kent ook twee speldagen, waarin verschillende voetbal- en samenwerkingsspellen worden gespeeld. Op de donderdag staat de legendarische ‘waterdag’ op het programma. Speciaal voor deze dag wordt het complete sportpark omgebouwd tot waterpretpark met onder andere glijbanen, buikschuifbanen en tal van andere wateronderdelen.

Voor wie?

Het AFC Zomer Voetbalkamp is voor iedereen van 6 (geb.jaar 2012) t/m 13 jaar (geb.jaar 2004). Jongens, meisjes, voetballers en niet-voetballers, AFC’ers en leden van andere sportverenigingen; iedereen is welkom! De groepen worden ingedeeld op basis van vriendschapsverzoeken, leeftijd en niveau.

Wanneer?

  • Kamp 1 - maandag 23 juli 2018 tot vrijdag 27 juli 2018 (eerste week zomervakantie basisschool) VOL
  • Kamp 2 - maandag 20 augustus 2018 tot vrijdag 24 augustus 2018 (week 5 van de zomervakantie basisschool) VOL

Alle dagen op het kamp zijn van 9:00 uur - 16:00 uur.

Waar?

Sportpark 'Goed Genoeg'
De Boelelaan 50
1082 LR Amsterdam

Kosten

De kosten bedragen €235,-. Dit is inclusief een NIKE trainingstenue.

Er wordt iedere dag voor voldoende eten (broodjes, fruit, etc.) en drinken gezorgd. Aan het einde van het kamp ontvangen alle deelnemers een aandenken.

Inschrijven

Door onderstaand formulier in te vullen start u de aanmeldprocedure voor het AFC Zomer Voetbalkamp. Pas wanneer u een bevestigingsmail van de inschrijving ontvangt, is de aanmelding afgerond. Indien uw kind met een vriendje wilt samen spelen dient u dit op het aanmeldformulier aan te geven. Later is dit niet meer mogelijk.

Meer zien van de AFC Voetbalkampen?

Kijk op onze social mediakanalen voor foto’s, filmpjes en ervaringen van oud-deelnemers!

Facebook
Youtube
Instagram

Vragen?

Voor vragen of voor meer informatie kunt u mailen naar: voetbalkamp@afc.nl

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site