AFC ZOMER VOETBALKAMPEN 2021

Film AFC Voetbalkampen!


Een week vol voetbal en fun in je (zomer)vakantie!


5 dagen voetbal en fun!

Dit is je kans om mee te doen aan het waanzinnig leuke AFC (Zomer) Voetbalkamp. Nieuw dit jaar is een voetbalkamp in mei, met super veel trainingen, toernooien en leuke speldagen!

Verder is er dit jaar ook weer een voetbalkamp in juli en augustus. Wil je meerdere keren meedoen? Dan kan natuurlijk ook. Schrijf je nu in!

Het AFC Zomer Voetbalkamp kent een uniek programma waarin voetbal en fun centraal staan. Twee dagen staan in het teken voetbal. Tijdens deze voetbaldagen worden er verschillende trainingen en toernooien afgewerkt. Het kamp kent ook twee speldagen, waarin verschillende voetbal-en samenwerkingsspellen worden gespeeld. Op de donderdag staat de legendarische “waterdag” op het programma. Speciaal voor deze dag wordt het complete sportpark omgebouwd tot waterpretpark met onder andere glijbanen, buikschuifbanen en tal van andere wateronderdelen.

Voor wie?

Het AFC Zomer Voetbalkamp is voor iedereen van 6 (geb.jaar 2015) t/m 13 jaar (geb.jaar 2007). Jongens, meisjes, voetballers en niet-voetballers, AFC’ers en leden van andere sportverenigingen; iedereen is welkom! De groepen worden ingedeeld op basis van vriendschapsverzoeken, leeftijd en niveau.

Wanneer?

  • Kamp Mei - maandag 3 mei 2021 tot vrijdag 7 mei 2021 (officiële meivakantie) - (VOL)
  • Kamp Juli - maandag 12 juli 2021 tot vrijdag 16 juli 2021 (week 28, 1e week van de zomervakantie basisscholen) - (VOL)
  • Kamp Augustus - maandag 9 augustus 2021 tot vrijdag 13 augustus 2021 (week 32, 5e week van de zomervakantie basisscholen) - (VOL)

Alle dagen op het kamp zijn van 9:00 uur - 16:00 uur.

Waar?

Sportpark ‘Goed Genoeg’
Maurice Ravellaan 4 (bereikbaar via, Antonio Vivaldistraat)
1083 HP, Amsterdam

Kosten

De kosten bedragen €275,-. Voor het kamp in mei. De zomerkampen kosten €285,-. Dit is inclusief een trainingstenue, shirt, broek en kousen.

Er wordt iedere dag voor voldoende eten (broodjes, fruit, etc.) en drinken gezorgd. Aan het einde van het kamp ontvangen alle deelnemers een aandenken.

Inschrijven en vriendschapsverzoeken

Door onderstaand formulier in te vullen start u de aanmeldprocedure voor het AFC Zomer Voetbalkamp. U ontvangt een bevestigingsmail met alle informatie en daarin een betaallink via Ideal. Indien uw kind met een vriendje wilt samen spelen dient u dit op het aanmeldformulier aan te geven. Later is dit niet meer mogelijk.

Meer zien van de AFC Voetbalkampen?

Kijk op onze social mediakanalen voor foto’s, filmpjes en ervaringen van oud-deelnemers!

Facebook
Youtube
Instagram

Vragen?

Voor vragen of voor meer informatie kunt u mailen naar: voetbalkamp@afc.nl

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site