Veteranen 3 in Milaan

De “Escargot” als hoofdmoot met AFC VE3 naar Milaan.
Wie gedacht had dat het seizoen voor de 45+ selectie voorbij was na een mooi en succesvol seizoen had het bij het verkeerde eind.

In de vroege uurtjes van j.l. vrijdag vertrok de selectie bestaande uit 15 man en de 2 prinsessen Alicia en Ellis richting Milaan om aldaar een tegenbezoek te brengen aan de MASCOBA A.C.

Vanzelfsprekend werd bij aankomst meteen een restaurant, DELL CORTI bezocht om aan de Italiaanse sfeer te wennen. En wat voor sfeer! Onze sfeermaker Henk nam al meteen een voorsprong op de rest en zal, wat later bleek daar nog lang van kunnen genieten, en met ons allen natuurlijk! 
Drie mooie warme dagen beleefde de selectie, een goede organisatie mede dankzij onze g
astheren had daar een belangrijk aandeel in. 

En we speelden natuurlijk een wedstrijd tegen onze Italiaanse vrienden in hun pittoreske Stadion. Een 4-1 nederlaag was het resultaat maar daar hoeven wij n
iet lang om te treuren. Excuses waren er wel, de verwachte komst per helikopter van Elbert bleef uit, en ook het optreden van Peter en Lisa binnen de lijnen waren hier debet aan.  Toch coachte Peter op wonderbaarlijke wijze, af en toe met Aparte coaching van Mauricio in zijn rug!  Vermeldenswaard is dat onze tegengoal op sublieme wijze werd gemaakt door onze 3e goalgetter van het seizoen, Theodorus Temmink.
Tijdens de lunch de opmerkelijke verkiezing tot speler van het afgelopen seizoen, en na lang wikken en wegen van de bevoegde cie werd Joosje Escargot hiervoor gekozen.

Capitano Dicky bedankte in vloeiend Italiaans de squadra Milanese voor de excellente begeleiding. Veel dank zijn wij óók verschuldigd aan onze eigen organisatoren ENRIQUE en BOUDEWIJN, een grote hulde is beslist op zijn plaats.

Wij wensen elkaar een prettige vakantie. 

Marko