Verslag Capelle - AFC 4 - 0

Afgelopen zaterdag speelde onze hoofdmacht een oefenwedstrijd tegen en in Capelle.

De trainer had van te voren al gezegd dat het een lastige wedstrijd zou worden en inderdaad voordat onze jongens tot 60 hadden geteld lag de bal al achter onze verbouwereerde keeper Kerwin.

Tja, dat was wel heel snel op achterstand… echter onze jongens bleven de bal goed in en rondspelen naar elkaar en hadden tegen het sterk counterende Capelle het meest balbezit. En precies uit zo’n gevaarlijke counter viel de 2-0 ….binnen 20 minuten!

AFC bleef voetballen en Tim werd in de 32e minuut onderuit geschoffeld binnen de beruchte lijnen en de zogenaamde “anschluss” treffer zou weldra een feit worden echter Tim nam de penalty op het verkeerde moment met een “Panenka” variant waardoor de stand 2-0 bleef. De uitstekend fluitende scheidsrechter besloot gelijk een drinkpauze in te gelasten op deze broeierige middag op het rijkelijk met rubber “ingezaaide” kunstgrasveld.

 

De beide speelwijzen veranderden niet echt na deze onderbreking en optisch had AFC meer balbezit maar Capelle het gevaar!

Na de “echte” drinkpauze stonden  onze jongens weer okselfris binnen de kunstoflijnen echter nu werd het lastiger tegen Capelle die wat meer druk gingen zetten en met een kanjer van een spits aan kwamen zetten.  Al snel viel de 3-0 en en vlak voor tijd de 4-0… Dat de ijverige Jendro Halman de spreekwoordelijke  eer had kunnen redden vlak voor tijd deed eigenlijk niet meer ter zake.

 

Opstelling:

Kerwin Hartman

Marien Willemsen, Geoffrey Galata, Daan Sutorius, Guido Moellee

Wout Meulemans, Rogier Wissink, Mitchel Theuns

Tim Wulffraat, Melvin Grootfaam, Pepijn Veerman

 

Wissels:

Jermano Huwae voor Guido Moelee

Joshua Patrick voor Melvin Grootfaam

Jonathan Richard voor Wout Meulemans

Rajendro Halman voor Tim Wulffraat

 

A.s. dinsdag 5 augustus speelt AFC haar volgende oefenwedstrijd tegen Katwijk. Een mooie kans tegen een mooie tegenstander om aan de goede vorm te werken.