Veranderingen bij de Medische dienst en opening Fysiotherapie Zwaansvliet

In februari 2001, op de kop af 20 jaar geleden, nam “oud” speler en huisarts/clubarts Bas Rachman het voortouw om ter ere van het kampioenschap van onze hoofdmacht naar de Hoofdklasse, AFC een cadeau aan te bieden. Zijn familiebedrijf Copharm b.v. sponsorde voor de daartoe bestemde ruimte, nieuwe massagebanken en modern meubilair. Het Bas Rachman Medisch centrum was een feit, een club als AFC waardig.

De in 1998 opgerichte Medische Commissie, met Lex Swaan, Co Groszenipper en Wim Crouwel, heeft door deze uitbreiding een voor leden gratis inloopspreekuur in het leven geroepen. Tevens ziet de huidige commissie erop toe dat de hygiëne in het algemeen en sportblessures in het bijzonder op deze plek te beoordelen, behandelen of eventueel door te verwijzen. Ook konden een aantal fysio/sporttherapeuten worden aangetrokken door bij diverse Top-jeugdteams professionele begeleiding te kunnen verwezenlijken.

Nu, in februari 2021 gaat onze mooie club een geheel nieuwe fase in. Fysiotherapeut Wim Crouwel geeft, na 20 jaar het inloopspreekuur voor onze leden vrijwillig voor zijn rekening te hebben genomen, dit stokje over aan praktijk voor fysio- en manuele therapie Mobilis/Zwaansvliet, inmiddels de nieuwe huurder bij AFC.

Een Plus-praktijk welke zijn kwaliteit reeds vele jaren in de Zuidas heeft bewezen.
Sannah van Uden, fysiotherapeute bij de A-selectie en haar collegae, staan op deze locatie alle AFC-ers ten dienst, voor mobiliteitsklachten of ander ongemak. Geheel A.F.C. waardig.
A.F.C. Medische Commissie.

Fysiotherapie Zwaansvliet opent vestiging op AFC

Met ingang vanaf 1 februari 2021 opent Fysiotherapie Zwaansvliet een vestiging in het nieuwe clubhuis van AFC.
In deze vestiging zijn twee ruime behandelkamers en een moderne, goed ingerichte fitnesszaal aanwezig. Deze vestiging is een samenwerking met Mobilis Fysiotherapie.

Fysiotherapie is als (para)medisch contactberoep gewoon open voor patiënten. Ook op de vestiging van AFC zullen wij bezoekers kunnen ontvangen. Onze praktijk op AFC is open voor iedereen, dus ook niet AFC-leden kunnen er een afspraak maken.

Ook zal het blessure inloopspreekuur voor AFC-jeugd vanaf 1 februari in de nieuwe praktijk worden gehouden (zie www.afc.nl/jeugd/medischezaken voor meer informatie)

De fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij AFC zijn in eerste instantie:
Sannah van Uden (Fysiotherapie Zwaansvliet en fysiotherapeute van AFC 1)
Eloy Linke (Mobilis Fysiotherapie)

Voor een afspraak kunt u bellen met: Fysiotherapie Zwaansvliet, 020-6440070 of mailen via info@fysiotherapiezwaansvliet.nl

Op onze website www.fysiotherapiezwaansvliet.nl/afc staat meer informatie over de vestiging op AFC.

Voor de komende periode zal de praktijk slechts beperkt open zijn.
Wij hopen u spoedig op AFC te zien om te werken aan uw herstel (terwijl uw kind buiten aan het trainen is)
Team Fysiotherapie Zwaansvliet en Mobilis Fysiotherapie