"Vandaag geen hosanna...."

Van te voren denk je   “dat gebeurt ons niet nog een keer” , maar dan lijkt het toch een herhaling van de week ervoor.
Uit bij Atletico Amsterdam O 13-3 speelde AFC wederom een matige eerste helft.
Nauwelijks balbezit, afgetroefd op duels en loopsnelheid en geen gevaarlijke aanval richting tegenstander gezien.
Voor rust al een blessure bij Christiaan, na rust de andere 4 wissels erin waarbij Demir het na weken van blessureleed ging proberen maar na 20 minuten weer teveel last kreeg. En Adam weer wedstrijdritme kon opdoen na een jaar blessureleed….
Ruststand 2-0 voor Atletico waarmee we de schade nog beperkt hielden.

Na rust was ons veldspel een stuk beter: meer “drive”, meer en beter combinatievoetbal, mede door meer loopwerk te doen zonder bal(!), meer balbezit en druk op de tegenstander omdat we nu wel de duels aangingen.
Atletico wist door een degelijke organisatie AFC buiten hun 16 te houden en ruimden op waar nodig.
AFC kreeg wel een aantal corners maar daaruit ontstond maar 1 keer een kopkans die over het doel ging. We kwamen niet tot gevaarlijke afstandschoten of grote kansen jammergenoeg. Dat zat er blijkbaar vandaag niet in….

Al met al een terechte nederlaag en voldoende om over na te denken en om op te trainen!

Wie deden het: Jayson, Can, Fabian, Dylan, Joshua, Christiaan, Christian, Sami, Ori ( Man-of the Match), Sem , Teun, Buster, Gregor, Jamie, Demir, Adam.

Komende 2 weken wel training maar de zaterdagen vrij.

Eerstkomende kompetitiewedstrijd: zaterdag 6 april, thuis tegen Hoofddorp O13-3. Aanvang wedstrijd 08.30 uur (!)