Update sportpark - Parkeren fietsen

Update ingang sportpark & parkeren fietsen:

Vrijdag 8 maart:

Er wordt druk verbouwd rondom ons sportpark. Het begin van de brug is al gelegd en onze oprijlaan is momenteel gedeeltelijk afgesloten. Dit betekent dat iedereen die met een fiets of biro komt, minder plek heeft om te parkeren. Wij willen iedereen dan ook verzoeken om de fietsen te parkeren voorbij de ingang op de laan of in de fietsenrekken op ons sportpark. Op de grond staan witte fietsen waar je jouw fiets mag parkeren en voor de entree zijn deze rood gemaakt en hangen er duidelijke borden aan de hekken. Houd je hier a.u.b. aan omdat wij ook nog goed bereikbaar willen zijn voor nooddiensten.

Ook willen wij om begrip en medewerking vragen tijdens deze verschillende fases van de verbouwing. Wij proberen iedereen zo goed mogelijk op te hoogte te houden en in samenspraak met de gemeente alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het is niet toegestaan om auto’s en of grote voertuigen op de laan neer te zetten.

                

Afsluiting Spoorslag vanaf maandag 29 januari t/m vrijdag 16 februari

Dit is de fietsroute parallel aan de A10 loopt, aan de achterzijde van ons sportpark.
Deze route is afgesloten. U kunt alleen via de Beethovenstraat en vervolgens de De Boelelaan met de fiets het sportpark bereiken. 

.