UPDATE: Ongeval AFC 1 speler Yordi Teijsse

Update per maandag 20 april 16:45: 

De club kan melden dat Yordi goed aanspreekbaar en aan de beterende hand is. 

Het ongeluk betrof een val zijn balkon aan de achterzijde van zijn woning in een flatgebouw. Voor zover er van geluk kan worden gesproken, is zijn val gebroken door een plat dak. 

Inmiddels is vanuit het ziekenhuis kort contact geweest met Yordi. Hij geeft aan: "Het gaat redelijk OK met mij en het verplegend personeel is erg aardig. Ik ben heel blij dat ik er zo vanaf gekomen ben want het had veel erger kunnen aflopen". 

Yordi zal voorlopig in het ziekenhuis verblijven. Daar zal hij worden behandeld aan zijn verwondingen, die na de eerste onderzoeken gelukkig blijken mee te vallen. 


Bericht maandag 20 april 9:30

De Technische Commissie van AFC moet u helaas informeren over een ernstig ongeval van AFC-1 speler Yordi Teijsse. Uit respect voor de privacy van familie en vrienden, kunnen wij u op dit moment niet diepgaand informeren . 

Yordi is in de middag van 19 april per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Hij zal daar de komende periode worden verzorgd en kan hopelijk snel verder werken aan zijn herstel.

Wij wensen Yordi en zijn familie veel sterkte toe en hopen Yordi in goede gezondheid weer binnen de lijnen te mogen bewonderen. 

Mede namens het Bestuur, 

Technische Commissie AFC.
Benno Nihom (06-57537538)