Trainingskamp Malaga: dag 2

Dag 2 was aangebroken en we moesten om 08:00 aanwezig zijn voor het ontbijt. Gedisciplineerd was iedereen op tijd in de lobby aanwezig, waarna we met zijn allen naar de eetzaal konden gaan. 

 

Na het ontbijt werden we om 09:00 verwacht bij de bus die voor het hotel stond te wachten, om ons vervolgens naar het voetbalveld te brengen. We kwamen bij een mooi midi estadi terecht waar we op kunstgras onze 2e training van het trainingskamp konden afwerken. De sfeer zit er goed in ! Af en toe een lolletje met wat muziek tijdens de busreis, dat vinden we allemaal geen probleem ! 

 

Rond een uur of 12:00 kwamen we met de bus terug bij het hotel, en hadden we een klein rustmoment om ons voor te bereiden voor de lunch.

 

Na de lunch werd ons gevraagd om 14.30 uur weer bij de bus te staan om te vertrekken naar het volgende wat op het programma stond: training nummer 2 van die dag. Deze training vond dit keer plaats, in tegenstelling tot de vorige twee trainingen, op normaal gras. 

 

De derde, en laatste, veldtraining was een training waarin vooral het accent werd gelegd op het partijspel. 

Ook bij deze training zat de scherpte er weer goed in en zodra dit ook maar even leek te verslappen, zat trainer Menzo er weer kort op. Om 16.45 uur zat de training er op en vertrokken we weer met de bus naar het hotel. 

 

Eenmaal aangekomen in het hotel kregen we te horen dat we tot 19.00 uur vrij waren en dus zochten een paar heren weer het zwembad op. Andere genoten van het heerlijke zonnetje dat hier in Malaga, gelukkig, wel schijnt. 

 

Om 19.00 uur zaten we met z'n allen aan tafel om te dineren. Ook hier was weer een rijke samenstelling van allerlei heerlijkheden te zien. Na het avondeten vonden de gesprekken met de trainers en middenvelders/aanvallers plaats. 

 

We staan aan de vooravond van de Copa Del Sol. Drie ploegen, FC Rijnvogels, VOC en AFC, gaan uitmaken wie er naar huis gaat met de eerste prijs van 2015.

 

Groeten,

Jermano Huwae & Bas Middelkoop