Trainingskamp dag 3 Belluno met verslag

Om 08.30 startten we wederom met het ontbijt.

Hierna reden we weer met de busjes richting het trainingsveld.

Er was gisteren met 11-0 gewonnen van de lokale toppers, dus de sfeer was goed en we hadden een leuk programma voor vandaag: ‘footvolley’.

Dit bleek echter niet voor iedereen een ‘leuk’ programma te zijn. Het team onder leiding van Jeroen Brussee ging geknipt en geschoren en kreeg met 4-0 klop in sets. Zelfs de veelbesproken transfer van Koen Bosma bleek niets meer te zijn dan een sprookje zonder happy end. Waar Koen zich verrassend prettig voelde in ‘het team van Richey’ en zelf een transfer forceerde naar het verliezende team. En hier tot de verbazing van zijn teamgenoten vaak de dupe was van ZIJN eigen verzonnen regel; ‘De bal mag het net niet raken doet die dit wel punt voor de tegenpartij’. Zo maakte die met kunst- en vliegwerk met enige regelmaat punten voor beiden teams, waardoor zijn transfer eigenlijk zinloos was.
Al met al een mooi trainingsdagje voor het winnende team. Hierna volgde de lunch met daaropvolgend het leeghalen van de kamers en het vertrek richting ‘Lignano’. Hier keek iedereen naar uit, want dit betekende een lekker vrij dagje met zon, zee en strand.
Na een 2 uur durende busreis snelde iedereen zich naar de kamers om het AFC trainingspak te verruilen voor de zwembroek en de zonnebril om vervolgens met z’n allen op de gereserveerde bedjes aan het strand te liggen. Waar de één lag te zonnen, ouwehoeren en de ander zat te kaarten, zwemmen noem het maar op en dit allemaal met een lekker muziekie op de achtergrond. (dit werd vaak geregeld door dj Jona die door iedereen werd gewaardeerd door zijn brede muzieksmaak).

Toen de zon wat minder werd hadden we nog een goed diner in het hotel en toen iedereen klaar was gingen we als team naar een prima tentje voor de nodige drankjes en goede verhalen. Al met al een heerlijk dagje weer waarin wederom het teamgebeuren centraal staat. Alles in het kader van elkaar beter leren kennen en wennen aan elkaar, waardoor we een mooi seizoen kunnen gaan draaien!!!

 

Yordi & Kenny


Afscheidsfoto van Belluno