Trainingskamp dag 2 Belluno met verslag

Dag 2

Op het moment van schrijven (dag 3 in de ochtend) rijden we van Tambre naar Lignano. De jongens uitgeteld in de bus en de meesten slapend met een koptelefoontje op. Vandaar dat ik de honneurs waar neem Vwb dag 2.

Terugkijkend op de dag van gisteren begonnen we met een tactische training. Heerlijk weer en prachtige vergezichten met de wolken tussen de bergen. Het hotel beschikt over een uitstekende keuken en de spelers worden steeds flink in de watten gelegd door de Italiaanse koks en charmante bediening. Vooral Raily weet hen goed te bespelen. Capuchinooooo galmt het door de zaal en de jonge meiden moeten er hartelijk om lachen. Na de pasta een paar uur rust. Lekker bij het zwembad en sommige jongens zoeken hun kamer op. Onder de balkons staat een tafeltennistafel en dat brengt enkele jongens op het idee om een geintje uit te halen. Ik noem geen namen maar het staat op film. Een grote zak met water spat uiteen vlak naast Patrick welk van het balkon gegooid wordt. Dikke pret en de wraak van “Patje” zal ongetwijfeld zoet zijn. Hij denkt te weten wie de daders zijn want hun stemmen zijn hoorbaar op het filmpje.

Het potje tegen een samengesteld team van spelers uit de omgeving loopt uit op een monsterscore. De jongens uit Belluno gaan er sportief mee om en we drinken na afloop met elkaar in goede harmonie een prosecco. Alles perfect georganiseerd door Dé en zijn kompaan Bocanegra. Wat een geweldige mannen zijn dat toch.

Na het wederom heerlijke eten staat de AFC’s Got Talent contest op het programma. In de plaatselijke kroeg zingen de boys met microfoon en karaoke scherm erop los. Gangmaker Raily start en het duurt even voordat nieuwkomers Fouad en de tweeling Teijsse loskomen maar uiteindelijk wordt er om de microfoon geknokt. Super sfeer en bloed gezellig.

Bob Duis

PS:

Het verslag van dag 3 zal worden geschreven door Kenny en Yordi.


Gezamenlijke foto van vv Belluno en AFC


AFC voor de aanvang van een oefenwedstrijd in Belluno. Uitslag 11 – 0
Staand vlnr Joey Potveer, Jonathan Richard, Raily Ignacio, Thomas van den Houten, Tom van den Brink en Magid Jansen.
Zittend vlnr Melvin Grootfaam, Matthijs Jesse, Koen Bosma, Milan Hoek en Johan Kulhan.Voetvolley