Trainingskamp dag 1 Belluno met verslag

 Donderdag 12 juli
Het was eindelijk zover, het langverwachte trainingskamp naar Italië. Een buitenkans om alle vakantievetten er snel nog af te trainen voor de aanvang van de voorbereiding.
We verzamelden om 7 uur op Schiphol, waarna we om 09:05 zouden vliegen. Helaas hadden we een vertraging van ongeveer 50 minuten wat natuurlijk ongelukkig uitkwam met ons strakke schema. Gelukkig was het verder een goede vlucht.
Vervolgens gingen we met de bus naar het hotel in Belluno. In de bus waren er lekkere broodjes geregeld door onze gastheer Dé Hurwits, wat heel erg top was omdat iedereen er al een beetje hongerig uitzag na de vlucht.
Toen we eenmaal in het hotel aankwamen, gingen we als eerste lunchen. Daarna werd de kamerindeling bekendgemaakt, maar door de vertraging hadden we niet heel veel tijd om te rusten. Er stond namelijk een middagtraining op het programma om 16 uur.

We werden met aparte busjes naar het mooie trainingsveld gebracht, gelegen tussen de bergen van Belluno. De perfecte omstandigheden om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen.
Onder streng oog van de bestuursleden en de trainers verging de training goed.
Eenmaal weer aangekomen bij het hotel konden we even uitrusten voordat we met de bus opgehaald zouden worden om wat te gaan eten bij een mooi restaurantje in de stad. We werden verwend met lekkere pastaatjes en bruschetta.
Na het eten gingen we nog even de stad in om te kijken of er nog wat te beleven was, uiteindelijk kwamen we uit bij een rooftop bar waar we een klein drankje deden voordat we weer de bus in gingen.
In de bus werden we nog heel even verwend door de muzikale tonen van Jeroen. Bij aankomst in het hotel ging iedereen meteen slapen, want na een mooie eerste dag zou er al vroeg weer een nieuwe dag aanbreken.

 

Fouad Belarbi en Moiz Da Silva


Geheel links staand gastheer Dé Hurwits.