Trainingskamp Belluno, dag 4

Vandaag stond de laatste volledige dag van het, tot nu toe al zeer geslaagde, trainingskamp op het programma.
Na het vaste ontbijt, waar sommigen wat opstartproblemen ondervonden na de bonte avond van gisteren, stond de ochtendtraining op het programma.
Door het feit dat de weergoden ons hier in Italie niet echt gunstig gezind zijn, was het een beetje een drassige boel, maar we hebben wel goed tactisch kunnen trainen.
's Middag stond de wedstrijd tegen de plaatselijke trots, A.C. Belluno, op het programma. Al vrij snel in de wedstrijd maakten we kennis met de zogenoemde Italiaanse passie, wat uiteindelijk resulteerde in een stevige en fysieke pot voetbal van beiden kanten.
Voor rust, die van de kant van AFC van zeer hoog niveau was, maakte Enrico Partrick uit een vrij trap op schitterende wijze de 1-0, wat tevens de ruststand betekende. Na rust was het een stuk minder qua voetbal van onze kant, waardoor we uiteindelijk, na wat flinke opstootjes,  met 3-1 de bus in werden gestuurd.
Het mooie aan voetbal is dat je op het veld de grootste vijanden kan zijn, maar daarbuiten prima met elkaar op kan schieten. Zodoende hebben we gezamenlijk met Belluno nog een gezellig diner gehad om dit geslaagde trainingskamp af te sluiten.
Via deze weg willen we als spelersgroep nogmaals Dé Hurwits bedanken voor de geweldige zorgen deze week!

Pepijn V.