Verslag: AFC 1 in Marbella

AFC is afgelopen donderdag 4 Januari vertrokken naar Spanje, Marbella. Zij zullen hier tot maandag 8 Januari blijven. Op het trainingskamp zijn afwezig: Raily Ignacio (privé omstandigheden), Chedric Seedorf (ziek).

Na een goede reis, kwamen ze rond 22 uur in het hotel aan. Er werd nog even gegeten en daarna zocht iedereen zijn kamer op.

Dag 1 begon al vroeg met een ontbijt en daarna stond de eerste training op het programma. Na terugkomst is er geluncht in het hotel en na een mooie teammeeting met het oog op de 2e seizoenshelft, stond er een voetbalquiz op het programma!
De avond is vrij, dus de staf is met elkaar uiteten en iedereen ontdekt Marbella. Op naar zaterdag, de oefenwedstrijd tegen OJC Rosmalen.

Dag 2 begonnen met wandeling langs de boulevard ter voorbereiding op de wedstrijd tegen OJC rosmalen. Daarna met de bus naar de wedstrijd.

Eindstand: 4-2; 1-0 De Mooij, 2-0 Been, 3-0 Been, 3-1, 4-1 Hasselbaink, 4-2.
Opstelling eerste helft: Vlnr achterste rij: Van Zetten, De Mooij, Linthorst, Jesse, Siali en Hoek. Voorsterij vlnr: Ederveen, Hetli, Van Weerdenburg, Van der Greft en Platje.
Opstelling 2e helft: Dijkstra, Eliasar, Hoek (63e uit voor Van der Greft, 79e min Greft uit voor Ederveen), Maatsen, Van Kempen, Claver, Ascension, Benninga, Mengerink, Been, Hasselbaink.

‘s Avonds was de traditionele avond van de ‘zilveren spoon’. In het pittoreske Casa Fernando waren, na een heerlijk diner en een schitterende avond, uiteindelijk Marijn Dijkstra (Zilveren Spoon) en Lotte Korblet (Linnen Lepel) de trotse winnaars. Het bleef nog lang onrustig in Marbella…

Dag 3: Na een mooie avond gisteren, stond het ontbijt een half uurtje later gepland. Na het ontbijt was er een teambespreking en na de lunch stond er een training op het programma in het mooie weer! Daarna kon iedereen even bij komen in de vrije tijd en de avond sluiten we af bij de thai!

Dag 4: De laatste dag is aangebroken. De ochtend begon met een groot padel toernooi en daarna is iedereen vrij om de dagen zelf af te sluiten. Om 17 uur is de selectie vertrokken naar het vliegveld, om vanavond via Rotterdam terug te keren op AFC.

Foto’s: klik hier