Trainingen einde seizoen + nieuwe seizoen (alle jeugd)

De niet selectieteams trainen door tot de Mini WK  (Aanmelden – t/m O13- kan nog via deze link t/m 5 juni) op 8 juni volgens het bestaande trainingsschema. Dat geldt ook voor de interne competitie (eredivisie en champions league teams).

De selectieteams kunnen in de maand juni nog twee keer per week trainen, dus geen drie keer. De eerste twee weken van juni is dit op dinsdag en donderdag en de laatste twee weken is dit op maandag en woensdag. Eind juni zijn de trainingen afgelopen. Mogelijk in overleg met de trainer kan dit al eerder zijn,  maar dat wordt dan per team gecommuniceerd.

De start van het nieuwe seizoen is begin september.
Omdat onze regio “laat” vakantie heeft en dus de wedstrijden al heel snel weer op het programma staan, starten we met de meeste trainingen meteen na de zomervakantie.

  • O13 tot en met O23 niet-selectie teams starten met trainen in de week van 2 september (dit zijn alle teams behalve de 1e teams van een leeftijdscategorie, met als uitzondering de O19-2 dat ook een selectieteam is).
  • De niet-selectie trainingen voor de O8 t/m O12 (ATA trainingen) starten ook in de week van 2 september op dinsdag en woensdag. De vrijdagtraining zal twee weken later worden opgestart. De eerste trainingen zullen wij voornamelijk partijvormen spelen.
  • Selectieteams (alle 1e teams van een leeftijdscategorie plus de O19-2) starten uiterlijk in de week van 2 september, de communicatie hierover loopt via de trainers en leiders van die teams.
  • De interne competitie (eredivisie en champions league) trainingen starten in de week van 16 september

In de loop van de maand juli zal het trainingsschema op de website van AFC komen.

Wij wensen alvast alle AFC-ers een fijne vakantie toe en hopen iedereen uitgerust en in goede gezondheid weer te zien bij de start van het nieuwe seizoen 2024-2025.

Jeugdcommissie A.F.C.