Training en selectie vrouwen 1 en 2

18 augustus is het dan zover en zullen wij de voorbereiding op het seizoen 2015 – 2016 eindelijk van start gaan.

De trainingen op de dinsdag zullen aanvangen om 20:15 (uiterlijk 20:05 op het veld) en op de donderdag starten we om 18:45.

Selectie vrouwen 1/ vrouwen 2:

Ik begrijp dat iedereen heel graag wilt weten of zij nou in vrouwen 1 komt te spelen of in vrouwen 2. En dat is niet meer dan logisch.

Aangezien ik velen van jullie (en dus nog niet iedereen) nog maar een 1,5 keer heb getraind en heb zien trainen en dus nog geen goed beeld van de hele groep heb, lijkt het mij wel zo eerlijk dat ik iedere dame in de voorbereiding de kans geef om zich te bewijzen.

(Huis)regels:

Zonder regels krijg je vaak onduidelijkheid en dat kan leiden tot een mooie of vervelende puinhoop. En om dit te voorkomen zullen we een dag voor aanvang van de eerste training in de kleedkamer een paar afspraken met elkaar maken. Dan weten jullie direct wat jullie aankomend seizoen van mij mogen verwachten en wat ik van jullie verwacht.

Maandag 17 augustus 2015 om 20:00 uur zullen wij (in een nog te bepalen kleedkamer) de regels en afspraken doornemen.

Ik hoop jullie allemaal maandag 17 augustus (afspraken) en dinsdag 18 augustus (eerste training) fris, fruitig en getraind bij AFC te zien.

Ik heb er heel veel zin in!

Tot dan!

Groet,

Sandro Piqué (trainer/coach Vrouwen 1)