Trainersduo geeft vervolg aan succesvolle periode bij zaterdag 1

Nadat in de winterstop van het vorig seizoen trainer Jorg Smeets naar China afreisde, namen Benno Nihom en Maarten van der Schaaf het roer over. Tezamen met assistent en keeperstrainer John de Lange. De start was veelbelovend, maar kon niet worden vervolgd door de effecten van het Corona virus op het amateurvoetbal.

Lang heeft de technische commissie de situatie aangezien alvorens een besluit te nemen voor komend seizoen. Ongetwijfeld weer een seizoen onder lastige en bijzondere omstandigheden. Mede daarom is aan het trainersduo Nihom/Van der Schaaf gevraagd het zaterdag 1 team weer onder hun hoede te nemen. Ervaren en tot in alle details bekend met AFC en het team, lijkt dat de beste oplossing om seizoen 2020/2021 tegemoet te treden. Wij zijn verheugd dat beide trainers de uitdaging aan willen gaan.

Een zaterdag 1 team dat zoals ieder jaar ook weer een verandering heeft ondergaan. Spelers vertrekken en nieuwe spelers dienen zich aan. Zoals vrijwel alle voorgaande jaren, bestaat het team ook dit jaar weer uit spelers die allen eerder – in de de jeugd of senioren – bij AFC speelden. Een traditie die met trots wordt voortgezet.

Technische Commissie A.F.C.
Wiebe Westerhof