Traditionele AFC Stieren avond weer succes

Vrijdag 15 mei j.l. vond weer het traditionele Stierentreffen plaats. De Stieren is een gezelschap dat bestaat uit een bonte verzameling AFC-ers die allen het sterrenbeeld 'Stier' hebben, en waar vele illustere AFC-ers deel van uitmaken of hebben uitgemaakt, waaronder bijvoorbeeld onze oud ere-voorzitter Henk Kappelhoff.

Deze keer gingen de Stieren naar Boerderij Poldersport in de Kwakel. Strijden om onze eigen wisseltrofee "De Boele" tussen de koeien. Hoe vertrouwd voor ons!!

Onder toeziend oog van onze voorzitter Ad Westerhof gaven de Stieren elkaar geen duimbreed toe. Het spel was een afgeleide van de sport golf; met een houten klomp een bal in een gat krijgen. Hilarisch om te zien!

Met een iets betere score dan de rest van het deelnemersveld werd de "Boele" gewonnen door Klassieke Veteranen speler, Dick Rijna. Hij mocht de felbegeerde bokaal mee naar huis nemen.

Na een mooie speech van Ad en dankwoord van Dick, die de tradities van AFC koestert, werden we getrakteerd op nog twee speeches.

Speciale genodigden van AFC, Robert en Bobby Gehring, hadden beide een mooi verhaal over hun jeugd bij AFC. Super bedankt daarvoor heren!!!

Good Old Willem de Jong sloot de avond af met een dankwoord aan alle aanwezigen en de organisatie voor de geslaagde avond.

Een mooi traditioneel samenzijn, en dat alweer voor de 53e keer!

Tot volgend jaar Stieren.

Henk Foppen Opperstier

PS : Er mogen best nog wel wat Stieren bijkomen. Je moet dan wel sterrenbeeld Stier zijn.

Achterste rij v.l.n.r.: Dennis Bijlsma, Herman Fritzsche, Joey Esionye, Ad Westerhof, Ruud Mantel, Jeroen Walker en Ronnie Susan
Middelste rij v.l.n.r.: Henk Foppen, Dick Rijna, Robert Gehring, Wouter Amesz, Jan van Galen en Bobby Gehring.
Voorste rij v.l.n.r.: Peter van der Heijdt, Mannes Kinsbergen en Willem de Jong