Tom van den Brink: seizoen voorbij

AFC maakt zich op voor 2 belangrijke wedstrijden in de komende 7 dagen. Volgende week dinsdagavond in het Olympisch Stadion de bekerwedstrijd tegen Top Oss, maar daarover later meer.

Eerst de focus op de competitiewedstrijd in de Tweede Divisie van het komend weekend, AFC – GVVV, zaterdag a.s. om 14:30 uur op Sportpark Goed Genoeg.

Maar AFC kreeg na de fikse teleurstelling afgelopen zaterdag op Het Kasteel in Rotterdam, gisteravond tijdens de training opnieuw een zware tegenslag te verwerken.


Tom van den Brink, vorig seizoen op 28 april bij de belangrijke uitwedstrijd tegen GVVV nog matchwinner (zie foto), scheurde zijn achillespees af en werd in het VUmc gesteund door Bob Duis, Jeroen Brussee en Thomas van den Houten (zie foto 2 genomen door Bob Duis).
Tom zal spoedig worden geopereerd en wacht een lange revalidatie. Heel veel sterkte Tommie, AFC leeft met je mee!

Inmiddels heeft dinsdagavond de operatie succesvol plaatsgevonden. Grote dank gaat uit naar onze orthopedisch chirurg Bas Pijnenburg.  

Zaterdag a.s. om 14:30 uur speelt AFC dus opnieuw tegen GVVV, waar vorig seizoen in de thuiswedstrijd op 9 december 2017 met 0-4 van werd verloren, dus…..