The Padellers heeft zich voor drie jaar als sponsor verbonden aan AFC

The Padellers heeft zich voor drie jaar als sponsor verbonden aan AFC. Een logische samenwerking gezien de gemeenschappelijke clubliefde voor AFC en het grote netwerk van beide organisaties.

De sport   
Padel, een mix tussen tennis en squash, is één van de snelst groeiende sporten van Nederland. De banen schieten als paddenstoelen uit de grond en zijn vrijwel continu volgeboekt. The Padellers spelen in op de grote vraag naar padelbanen. Sinds de oprichting in 2020 heeft The Padellers 7 padelclubs geopend. Naast de twee huidige locaties in Amsterdam heeft The Padellers het doel om dit komend jaar verder uit te bouwen naar 25 locaties.  

The Padellers x AFC  
Mede-oprichters van The Padellers en oud-voetballers van AFC, Philippe Hes en Floris Dokkum voorzien een mooie samenwerking tussen The Padellers, de padelsport en AFC. Met deze samenwerking proberen we nog meer mensen in beweging te krijgen en enthousiast te maken voor padel. Zo nodigen wij alle leden van AFC uit om de eerste keer met korting te komen padellen, ontvangen wij de business club voor een netwerkevent en komen de eerste elftallen van AFC een toernooi spelen. De jeugd van AFC komt tijdens de vakanties kennis maken met padel. Wie weet dat daar wel de nieuwe Frenkie de Jong van de padel wereld tussen zit! Voorzitter commerciële zaken van AFC, David Westerhof is op zijn beurt blij met de meerjarige sponsering. "Wij zijn verheugd met het feit dat de er een langdurige overeenkomst is gesloten tussen The Padellers en AFC. AFC is daar Philippe en Floris zeer erkentelijk voor."

WIL JE DE SPORT ONTDEKKEN?   

De banen van The Padellers zijn te reserveren middels het ‘Pay & Play’ – principe. Heb je nou nog nooit gepadeld? Meld je dan aan voor een maak kennis met padel clinic via de website www.thepadellers.nl.