Teamwork levert winst op!!

In een spannende wedstrijd tegen SDZ O13-3 had AFC de overhand in de eerste helft.
Na een kwartier werd het na een mooie aanval over onze linkerkant , een beetje gelukkig 1-0 door een eigen doelpunt van SDZ, omdat de verdediger zo  in het nauw werd gedreven en daardoor de bal niet goed kon wegwerken en zijn eigen keeper passeerde.
En 5 minuten later weer een prima AFC aanval, vanaf rechts een goede crosspass naar de linkerkant waar Jayson zijn man uitkapte en beheerst de bal in de lange hoek schoof: 2-0.
Natuurlijk was ook SDZ een paar keer gevaarlijk richting ons doel, maar de verdediging stond als een huis!

De tweede helft ging het gelijk op en SDZ schoof nu vaker door op onze helft.
En na 10 minuten via een diepte pass op de snelle sterke spits, die de ruimte kreeg omdat bij ons in die fase de rugdekking niet goed was, werd het 2-1 en lag de wedstrijd weer open.|
Het werd steeds spannender en de vraag was wie er zou gaan scoren. Want beide ploegen speelden op de aanval, wat prachtig was om te zien.
AFC werkte hard en de linies sloten nu weer beter op elkaar aan.

Via een paar aardige afstandsschoten en weer een aantal gevarieerde aanvallen brak Ori op rechts door, dook de 16 in en werd, toen hij wilde schieten , omver geduwd: penalty.
Dus Dylan achter de bal en: 3-1!!
Nog 5 minuten georganiseerd volhouden en de punten zijn binnen. Mooi gedaan boys!

Wie deden het: Can, Fabian, Dylan( 1 maal), Sami, Christian, Joshua, Christiaan, Sem ( hoera!), Teun, Jayson (1 maal; Man-of-the-Match), Gregor, Buster, Dean, Jamie, Ori. Op de bank de geblesseerden Demir en Adam.

En na afloop heerlijk gebak getrakteerd door Sem die zondag jarig is: gefeliciteerd!
De komende 2 zaterdagen geen wedstrijden ivm. de voorjaarsvacantie.
Zaterdag 2 maart uit bij VVA/Spartaan, aanvang wedstrijd 12.00 uur