Teamprestatie: 4-2 winst!!

Tegen Hoofddorp O13-3, met een jaar jongere selectie, speelde AFC een heel goede eerste 20 minuten. Veeldruk op de tegenstander, na balverovering goed combinatiespelen daaruit ontstonden een serie doelkansen waarvan we er 2 ( 1 keer Teun en 1 keer Ori) benutten. En dat hadden er meer kunnen zijn….

Een paar spelers waren de wedstrijd begonnen met lichte/matige blessures waar ze weer last van kregen en daardoor moesten we eerder wissels inbrengen. Dan is het altijd even afwachten hoe de invallers het gaan doen.

Daarbij ging Hoofddorp met een extra spits spelen en daar hadden we niet direct het antwoord op. Zij maakten dan ook de 2-1 vlak voor rust.

In de pauze wel even aangegeven dat Hoofddorp druk zou blijven zetten om de aansluitingstreffer te maken en dat wij rekening moesten houden met hun lange bal van achteruit.

Dus middenveld compact en achterin goede rugdekking geven plus gewoon opruimen die bal!

En dan in de break-out profiteren van de ruimte die nu in hun achterhoede ontstond.

En dat deed AFC uitstekend. We scoorden de 3-1 ( Demir) en Teun, ondanks zijn blessure,  probeerde het halverwege de 2e helft toch nog even en dat leverde de 4-1 op.

Hoofddorp scoorde ook nog een keer dus de eindstand van deze aantrekkelijke en sportieve wedstrijd werd: 4-2 voor AFC.

Wie deden het:

Can,Sami, Fabian, Joshua, Christian, Christiaan, Ori ( 1 maal; Man-of-the-Match), Dylan ( blessure), Teun ( blessure maar wel 2 maal), Adam, Jayson, Demir ( blessure maar wel 1 maal), Buster, Gregor, Jamie. Geblesseerd op de bank: Sem.

Volgende week uit bij Abcoude O13-1, aanvang wedstrijd 08.45 uur!!!

K.K.