"Stieren" bijeenkomst

5 mei, Bevrijdingsdag, maar ook de dag dat de “Stieren” bij elkaar kwamen en wel in het Fort aan de Drecht waar Henk Foppen en zijn Laura de scepter zwaaien.
Na een zeer vriendelijke ontvangst met de nodige drankjes en hapjes werden wij naar buiten gesommeerd alwaar een gigantisch opgeblazen dartsbord stond opgesteld.
Hier werd om de “Boele” gestreden.
Er waren 15 Stieren aanwezig en 4 gasten. Vaste gast, voorzitter Ad Westerhof (Waterman) en de “poortwachters” Hans Honsdrecht (Maagd), Frank Bouman (Leeuw) en Edwin Geluk (Steenbok), kortom het leek wel een kinderboerderij.
Het was de bedoeling om op het dartsbord te schieten en zo veel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen. Dit alles gebeurde onder de bezielende leiding van Wouter Amesz.
Als je niet meer kan schieten, mocht je ook gooien. Er waren erbij die wellicht ook beter hadden kunnen gooien, want schietend bleek het dartsbord nog te klein.
De finale tussen Jos van Mieghem en Edwin Geluk werd door laatstgenoemde gewonnen en hij mag een jaar lang naar de “Boele” op de schoorsteenmantel kijken.

Na de strijd werden wij binnen onthaald op een copieus diner. Lang geleden was er een honkbalcoach die op zijn brommer het trainingsveld op kwam rijden onder het slaken van de kreet: “Circus Sarasani en het werpen met de tomahawk”, maar wij hebben de overheerlijke tomahawk-steak toch maar opgegeten. Het was voortreffelijk.
Voorzitter Henk Foppen memoreerde in zijn speech het overlijden van twee Stieren het afgelopen jaar. Pim Adriaansz en Ronny Susan zijn helaas niet meer onder ons.
Voorts waren er nog korte speeches van de gasten en onze voorzitter.
Alles bij elkaar een fantastische avond.
V.l.n.r. Edwin Geluk, Ab Springer, Mannes Kinsbergen, Peter van der Heydt, Frank Bouman, Dennis Bijlsma, Benno Honsdrecht, Jeroen Walker, Wouter Amesz, Hans Honsdrecht, Willem de Jong, Rein Minor, Roy Tular, Ad Westerhof, Ruud Mantel, Henk Foppen, Jos van Mieghem en Kees Gehring