Sponsor avond AFC: Amsterdam Light Festival

AFC GOES AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL

Ondanks de koude avond was het AFC GOES AMSTERDAM LIGHT FESTIVAL bestemd voor de AFC Vriendelijke Bedrijven en bordsponsoren een warm evenement!
Bij aankomst werd men meteen opgewarmd door de vuurkoven bij de ingang en kwam men via een rode loper stijlvol het schitterende pand van Gassan Diamonds binnen. Aldaar werd men hartelijk ontvangen door Mariette Nienhaus van AFC’s Commerciële Commissie en werd men getrakteerd op een lekker glaasje bubbels aangeboden door bordsponsor De Logie, wijnkopers sinds 1848.

Tijdens de borrel met wijnen van De Logie in de Rolex & Gassan Boutique kwam men ogen te kort om alle mooie horloges en juwelen te bewonderen.
De avond werd geopend door gastheer Benno Leeser, die in het kort de geschiedenis van zijn bedrijf Gassan weergaf en vervolgens nam Ronald Koster, voorzitter van de Commerciële Commissie, het woord om alle AFC Vriendelijke partners, de bordsponsoren, Ereleden en bestuursleden voor te stellen.
De twee nieuwe AFC Vriendelijke Bedrijven: Ebury (in de persoon van Peter Post) en Heeren Makelaars (Eran Hausel) werden nog even extra in de schijnwerper gezet en zij konden hun bedrijf voorstellen aan de rest van de aanwezigen.

Na een uurtje werd de mooie locatie van Gassan Diamonds ingeruild voor de sfeervolle salonboot ‘De Multatuli’ van Rederij der Nederlanden.
Als "entreebewijs" kreeg men allemaal een verlichte AFC button die zorgde voor veel lachende gezichten! Eénmaal aan boord ontbrak het ook aan niets. Het was lekker warm, het walking diner, bestaande uit 6 gangen, was overheerlijk, de sfeer optimaal en het ondertussen bekijken van de mooie kunstzinnige objecten van het Amsterdam Light Festival langs de route door de vele grachten en het IJ gaf het geheel iets magisch. En wat zijn wij onderweg allemaal tegen gekomen? klik hier
Kortom, een evenement wat zeker voor herhaling vatbaar is! De afwezigen hebben werkelijk iets gemist.
Hans Elias

Foto’s van Mariette Nienhaus en Dick Rijna zijn te zien in ons AFC Fotoalbum of klik hier 
Door op een foto te klikken wordt deze vergroot en met het pijltje rechts > kan men doorbladeren (voor PC en laptop).