Sinterklaas en zijn Pieten kwamen langs bij AFC

Afgelopen woensdag stonden de trainingen in het teken van partijtjes spelen onder elkaar.
Het leek even een trainingsmiddag als geen ander te worden, totdat er ineens overal Pietjes het veld op kwamen rennen. De pepernoten vlogen om de oren van de jonge AFC ‘ers. Maar dat niet alleen, de sportieve Pieten konden een behoorlijk balletje trappen, echte talenten! Panna’s, de Ronaldo schaar, de Messi Chip Shot, de Neymar Hocus Spokus en Lieke Marten’s Cruijff-turn.

Na lekker te hebben gedold met de Pieten op het veld, werd de training voortijdig gestopt… zou het dan toch echt waar zijn?
Jawel hoor, na luid: “Sinterklaasje kom maar binnen” te hebben gezongen onder begeleiding van super pianist Kees kwam daar Sinterklaas. Eén voor een werden de teams door de Sint op het podium geroepen en werden hen kritische vragen gesteld, zoals wat er leuk is aan hun coach en of er ook naar vrouwenvoetbal wordt gekeken.
Daarna kregen alle kinderen van de Sint een zakje snoep en een drankje. Ondertussen werd door de kinderen samen met Kees vrolijke Sinterklaasliedjes gezongen.

Het viel de Sint dit jaar op dat de kinderen extra braaf waren, want de middag verliep op rolletjes. Er hoefden gelukkig dan ook geen AFC-talentjes in de zak mee naar Spanje.

Voor foto's zie ons AFC Fotoalbum of klik hier