Reactie Dé Hurwits uit Italië

Beste AFC’ers

Op mijn invitatie verbleef de selectie groep met bestuur en begeleiding 4 dagen bij mij in de mooie Dolomieten.

Als AFC’er in hart en nieren was het voor mij een onvergetelijke gebeurtenis de hele groep te mogen ontvangen en begeleiden gedurende het verblijf.

Om onze schitterende rood-zwarte shirts op mooie groene velden tussen de rondom gelegen hoge bergen te zien dragen, was werkelijk een droom die waar werd.

Zelfs menige Italiaanse toeschouwer (en die weten mooie dingen op waarde te schatten) vond onze outfit prachtig en uniek.

Alles klopte op deze trip en het was een genot om AFC onder deze prachtige omstandigheden tegen gelijkwaardige tegenstanders mooie partijen te zien afwikkelen.

Over de belevenissen van iedere dag is iedereen door de snelle dagelijkse berichtgeving uitvoerig geïnformeerd.

Ik wilde nog vermelden dat het een trots was om zo’n gezelschap te mogen introduceren overal waar we zijn gegaan. Ik ben gecomplimenteerd met deze groep en de jongens hebben zich uitstekend gedragen en waren een voorbeeld van goed, sportief en correct gedrag. Zelfs op de golflinks waar men natuurlijk wat vreemd opkijkt tegen zo’n grote groep voetballers, was men unaniem over het uitstekend gedrag van onze jongens en de aanleg die sommige van hen hebben voor het golfspel.

Ik  ben overtuigd dat de getoonde saamhorigheid tot positieve resultaten leidt en wens Willem Leushuis, zijn jongens, de begeleiders een goed en succesvol seizoen toe zonder noemenswaardige blessures.

En volgend jaar doen we het nog eens dik over!

Hartelijke Groeten

Dé Hurwits (Italië)