Persmap 2017-2018

Om de Persmap 2017-2018 te bekijken klik hier.

Donderdagavond 21 september vond in het clubhuis de presentatie plaats van de Persmap 2017-2018.

Na het welkomstwoord van vice-voorzitter Ronald Koster vond onder leiding van Matthijs Groenewoud een tweetal gesprekrondes plaats. De eerste gespreksronde ging tussen voorzitter Ad Westerhof, Bep Thomas (oud-scheidsrechter en jeugdtrainer van AFC), Jacques Swart (oud Ajax en oud International) en AFC Erelid Kees Gehring.

Bij de tweede gespreksronde zaten de trainers Ton du Chatinier (AFC 1), Roy Tular (AFC 2), Benno Nihom (zat. 1) en Joey van Leijenhorst (JO19-1 zat.) aan ‘tafel’.
Opvallend was de uitspraak van trainer Ton dat hij met zijn laatste jaar bij AFC is begonnen, inmiddels zijn huis verkocht heeft en gaat volgend jaar verhuizen naar Frankrijk, waar hij zich gaat vestigen.

Daarna werd door voorzitter Ad Westerhof de eerste exemplaren van de Persmap uitgereikt aan de Ajax speelsters International Desiree van Lunteren en Loïs  Oudemast.

Speciale terechte aandacht kreeg Hester Westerhof voor haar vele werk voor de samenstelling en begeleiding van de Persmap. Zij en Matthijs Groenewoud ontvingen een mooie bos bloemen.   
Kortom een geslaagde avond met een grote opkomst in een gezellige ambiance.

Om de Persmap 2017-2018 te bekijken klik hier.