Persbericht bestuur AFC

PERSBERICHT AFC   d.d. 27 Juni 2016

Het bestuur van AFC maakt het volgende bekend.

AFC kan terugzien op een succesvol voetbalseizoen 2015-2016, waarin tot grote tevredenheid van velen ons Eerste elftal zich in de KNVB Topklasse o.l.v. trainer-coach Bart Logchies heeft weten te kwalificeren voor de nieuwe KNVB Tweede Divisie seizoen 2016-2017.

Helaas zijn echter gedurende de afgelopen maanden in de aanloop naar het seizoen 2016-2017 tussen Bart Logchies en AFC verschillen van inzicht ontstaan. Ondanks diverse pogingen om de verschillen van inzicht te verkleinen en/of geheel weg te nemen, zijn deze verschillen van inzicht onoverbrugbaar gebleken. Als gevolg daarvan zijn partijen bij elkaar te rade gegaan omtrent de eerder  overeengekomen voortzetting van de arbeidsovereenkomst voor het seizoen 2016/2017.
Na ampel beraad hebben Bart Logchies en AFC gezamenlijk besloten dat aan hun samenwerking met ingang van 30 juni 2016 een einde zal komen.

AFC bedankt Bart Logchies voor zijn inzet voor onze club in het achter ons liggende seizoen en wenst hem veel succes voor de toekomst.

Het bestuur van AFC beraadt zich inmiddels over de noodzakelijke opvolging van Bart Logchies en hoopt hierover spoedig naar buiten te kunnen treden.

Namens het bestuur van AFC,
Ad Westerhof,
voorzitter.