Onze kampioenen JO9-2, JO9-3 en JO12-2

De JO9-2 is met overmacht kampioen geworden van de 1e klasse 2. Na 13 gespeelde wedstrijden is het team nog steeds ongeslagen en werden alle wedstrijden gewonnen. Met een doelsaldo van 139 voor en maar 37 goals tegen is door het team een schitterende en uitzonderlijke prestatie neergezet.

De bekers werden vanmiddag uitgereikt door de trainer van ons eerste elftal Uli Landvreugd. Leuk detail is dat onze trainer Remco Heijselaar met al zijn 3 teams kampioen is geworden (JO9-2, JO12-2 en JO17-2)!

Met recht een prestatie om trots op te zijn en hopelijk zal dit team na de kerstvakantie een mooi vervolg kunnen geven aan dit resultaat in de hoofdklasse! 
Namens het team wensen wij het AFC bestuur, ons eerste elftal en alle overige AFC-leden en geïnteresseerden fijne feestdagen

 

Kerstdiner JO9-2

Na het binnenhalen van het kampioenschap afgelopen zaterdag, stond dinsdag 18 december jl. het kerstdiner voor de selectiespelers van JO9-2 in de bestuurskamer van de Koninklijke Industrieele Groote Club (IGC) op het programma. Alle spelers, de trainer en begeleiders kwamen netjes in een pak met dasje/strikje of in smoking. 

De mannen hebben volop genoten van de gastvrijheid van de IGC, het kerstdiner en een door hun zelf ter plekke georganiseerde after-party. Ondertussen werden ook nog de verrichtingen van ons eerste team scherp in de gaten gehouden. 

Voor de JO9-2 was dit al weer het tweede team-uitje dit seizoen en de mannen zijn in de tussentijd echt naar elkaar toe gegroeid. Nieuwe plannen en ideeën zijn alweer met elkaar besproken en het volgende team event is al weer in de maak!

Voor een uitgebreid verslag van deze bijzondere avond, klikt u hier.

Namens JO9-2 bedanken wij uiteraard de Koninklijke Industrieele Groote Club voor de gastvrijheid en wensen wij alle AFC-ers alvast fijne feestdagen!