Oefenwedstrijd Hercules - AFC 4 - 0

Geen verslag van AFC.
Opstelling AFC: Joey Potveer, Marien Willemsen, Sam Nijpels, Magid Jansen (Hjalmar Oomens), Joost Hommenga, Derre Kwee, Johan Kulhan, Milan Hoek (Tom van de Brink), Koen Bosma, Eelke de Graaf, Malcolm Esajas (Melvin Grootfaam).

Verslag van webite Hercules:

Hercules boekt ruime zege op AFC
Hercules heeft in de oefenwedstrijd ruim gewonnen van AFC. Na 90 minuten stond er een verdiende 4-0 eindstand op het scorebord. De doelpunten kwamen van Lars Willemse, Guytho Mijland en tweemaal Tyrone Fonville.
Hercules begon het duel goed en kwam via Lars Willemse binnen 10 minuten op voorsprong. Vervolgens kregen ook de bezoekers uit Amsterdam een tweetal goede mogelijkheden maar de bal ging er niet in. Halverwege de tweede
helft verdubbelde Guytho Mijland de voorsprong na goed voorbereidend werk van Oskar van Logtestijn en Jeffrey Vlug.

In de tweede helft besliste Hercules het duel in de eerste fase na rust. Tyrone Fonville kon na een fantastische pass van Christy Bonevacia alleen op de doelman af en faalde niet. Enkele minuten later was het dezelfde Fonville die de eindstand bepaalde op 4-0.
Al met al weer een nuttige oefenwedstrijd waarbij de spelers weer minuten in de benen hebben. Komende dinsdag vervolgd Hercules de oefencampagne met een oefenduel thuis tegen Jong Willem II, aanvang van dit duel is 20.00 uur.