“Nog niemand een rijtje?”

Op vrijdag 19 december 20.00 uur a.s. vindt op AFC weer het traditionele kienen plaats en wel te negentienden male onder de bezielende leiding van het kien dream team bestaande uit Ron van Doesburg, Ronald Koster, Hans Hulst, Lou Hekster, Roy van Dijk en Nicky Hekster.

Zoals te doen gebruikelijk kent elke ronde weer hoofdprijzen, extra prijzen, die vallen op een kaartnummer, en verrassingsprijzen onder de bekende Doos met het Vraagteken.

In het verleden gingen er al heel wat mooie prijzen, gedoneerd door velen van onze AFC-leden over de tafels.

Elk jaar treft de kiencommissie ook weer nieuwe en onbekende gezichten aan, terwijl toch altijd duidelijk gesteld wordt dat het evenement niet bedoeld is voor introducé(e)s die niets met AFC uitstaande hebben.

De regel is dat elk AFC-lid of elke AFC-donateur het recht heeft om één (1) iemand te introduceren (bijv. levenspartner, ander familielid), maar ook niet meer dan dat! Wees sportief en houdt u aan deze regel.

 

In ieder geval, kan het op vrijdag 19 december, aanvang 20.00 uur, zo maar een leuke avond worden, wanneer de prijzentafel weer rijkelijk gevuld is, tot en met de pennen, notablocs en agenda’s aan toe.

Op die dag kunt u zich overigens te AFC vanaf ongeveer 18.00 tot 19.30 uur te goed doen aan een kienmaaltijd. Meldt u dat wel even van te voren aan sociëteituitbaters Frans Ris of Joop Kenter (020-6445575).

 

Wij zien u dit jaar vlak voor Kerst hopelijk weer terug.

De Kiencommissie