Nieuws

Bij AFC - Excelsior M. op 13 oktober 2018: Duco Teijema

Door op 8 oktober 2018 om 14.35

Hoi, ik ben Duco Teijema.

Ik ben zes jaar en ik vind het heel leuk dat ik pupil van de week mag zijn. Het is wel een beetje spannend. Ik mag vanaf de middenstip naar de goal dribbelen en de bal er inschieten voor de wedstrijd AFC-Excelsior. Ik hoop maar dat ik raak schiet!

Voetballen vind ik heel leuk. Vorig jaar speelde ik in de Eredivisie in team Heerenveen. Samen met mijn beste vriend Wolf wonnen we bijna alle wedstrijdjes. Winnen vind ik heel belangrijk. Verliezen vind ik heel moeilijk (en dat is zacht uitgedrukt ;-). Dit jaar speel ik in de Champions League in team Ajax.

Al heel wat jaartjes loop ik rond bij AFC. Mijn oudste broer Teije speelt bij de 011- 4. Mijn middelste broer Valentijn, speelde eerst ook bij AFC maar speelt nu voor het tweede seizoen bij Ajax. Daar speelt hij in de 09-1. Heel cool dat ik nu ook in een Ajax-shirt speel.

Ik ga vaak mee naar de trainingen en wedstrijden. Soms zelfs in het buitenland. Ik ben de vaste supporter van mijn broers, en zij staan weer langs de lijn bij mij op zondagochtend. Wij zijn team Teijema roepen we vaak!

Eerlijk gezegd word ik er soms ook wel eens tureluurs van hoor… moet ik wéér mee om Valentijn naar een training op de Toekomst te brengen en hup wéér door naar Goed Genoeg om Teije bij AFC van een training op te halen. Maar meestal is het gezellig.

Ik hoop dat we met ons nieuwe team in de Champions League heel goed gaan spelen.

En AFC gaat natuurlijk winnen van Excelsior! 

Heel veel succes Boys!

High 5, Duco.

Laatste nieuws

Zondag 1

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site