Nieuws van de Commerciële Commissie!

Belangrijk nieuws van de Commerciële Commissie!!

De Commerciële Commissie heeft de afgelopen periode een aantal fantastische nieuwe sponsoren weten te binden aan de club. Daarnaast zijn ook een aantal contracten verlengd. Kortom tijd voor een update! 

Nieuwe AFC Vriendelijke Bedrijven

Voor het komende seizoen 2015-2016 zijn maar liefst vier nieuwe AFC Vriendelijke Bedrijven vastgelegd. Wij zijn er trots op u de volgende bedrijven te mogen presenteren:   

Spirit Hosting & Promotions, Multi Corporation, Café Hoppe & De Keyzer Brasserie en MVGM. Met Atabix werd een nieuwe drie jarige overeenkomst afgesloten.

Onder aan dit bericht volgt een korte presentatie van deze bedrijven.

Afscheid

Bouwfonds Ontwikkeling en Kottmann & Co hebben besloten vanaf het nieuwe seizoen niet meer AFC Vriendelijk te zijn. Kottmann & Co worden nu bordsponsor! Namens de AFC zeer veel dank voor de jaren lange financiële ondersteuning van de club.

Ook NMI stopt als AFC Vriendelijk bedrijf, maar gaat door als Bordsponsor Plus. Fantastisch dat ook zij zich willen blijven verbinden aan onze mooie vereniging. 

Bordsponsor (Plus)

Als nieuwe sponsor, een Bordsponsor Plus, met een uitgebreider sponsorpakket dan een normale Bordsponsor, kunnen we ook Orange Capital Partners aankondigen.

Daarnaast 2 nieuwe bordsponsoren Oog-in-oog Optiek en ’t Amsterdammertje.

Alle 32 AFC Vriendelijke Bedrijven en overige sponsoren zijn wij zeer dankbaar voor hun steun en hopen dat we langdurig en met veel plezier met elkaar mogen samenwerken en op uw steun kunnen blijven rekenen.

De nieuwe AFC Vriendelijke Bedrijven presenteren zich:

Spirit Hosting & Promotions (http:// www.spirithosting.nl )

Spirit Hosting & Promotions is specialist op het gebied van Hospitality. De organisatie is in 1990 opgericht om op een onderscheidende manier gasten te voorzien van een ‘5-star’ service. Bij Spirit zijn wij van mening dat de juiste gastvrije benadering een essentieel onderdeel is van de kennismaking met een organisatie of product. Je maakt het verschil bij mensen door ze een welkom gevoel te geven en ze waar mogelijk te ‘ontzorgen’.

Om die juiste gastvrije benadering te kunnen verzorgen, heb je verschillende ingrediënten nodig die goed op elkaar afgestemd zijn. Voorbeelden van deze ingrediënten zijn omgeving, regelgeving of procedures en de host of hostess. Wat Spirit betreft is de juiste host of hostess van cruciaal belang.

Hier komt de jarenlange expertise van Spirit om de hoek kijken. Met de juiste werving & selectie en de begeleiding vanuit de kantoororganisatie, weten wij onze mensen dat beetje extra mee te geven wat ze onderscheidt van anderen. Het gaat hierbij om details, maar juist deze details zijn van groot belang op het gebied van Hospitality. Het meeste werk van Spirit zit hem in het behouden van de juiste mix van deze details, iedere dag weer.

Dit resulteert in het feit dat wij met veel plezier dagelijks het visitekaartje mogen zijn van vele gerenommeerde organisaties of producten. En dat maakt ons trots!

Multi Corporation  ( http://www.multi.eu)

Multi is a leading owner, manager and (re)developer of high quality shopping centres across Europe and Turkey. As a well-capitalised, growth-oriented, pan-European retail platform Multi is focussed on creating, managing and improving sustainable rental income.

Multi currently owns or manages 82 shopping centres, which welcome more than 380 million visitors per year, spending an estimated 4 billion euros annually in more than 6,000 stores, restaurants and attractions. Multi has over 500 employees across its mall management, asset management, development and support businesses, and is active in 12 European countries, including Turkey where it is the largest owner and manager of shopping centres. Multi uses its design group, T+T Design, for all urban development and architectural concepts.

Since its foundation in 1982, Multi’s projects, which regularly act as the engine for revitalizing a city or region, have been internationally recognised for their innovative nature, architectural quality, sustainability and profound sensitivity to local environments.

Café Hoppe & De Keyzer Brasserie (www.cafehoppe.com en www.brasseriekeyzer.nl)

Café Hoppe

Café Hoppe is sinds 1670 gevestigd aan het Spui. Hans Van Mierlo legde er de basis voor D’66 en zelfs voormalig Koningin Beatrix, toen nog prinses, vereerde de bruine kroeg met een koninklijk bezoek. Weliswaar om, bij wijze van ludieke actie, samen met Majoor Boszhart ‘De Strijdkreet’ te verkopen, maar toch, ze was er. Ook Freddy Heineken in eigen persoon kwam graag bij Hoppe voor een drankje.

Geschiedenis genoeg, en ook nu is het een plek waar mensen, jong en oud, graag komen en vooral blijven komen.

Want Café Hoppe heeft iets unieks, iets onbeschrijfelijks dat tot de verbeelding van velen spreekt.

Dit zie je onder andere terug tijdens de vrijdagavondborrel. Een bredere mix van mensen vind je vrijwel nergens.

En allemaal hebben ze één ding gemeen; hun liefde voor Café Hoppe.

Brasserie Keyzer

Brasserie Keyzer vindt u in het culturele hart van Amsterdam, aan het Museumplein en naast Het Concertgebouw. Visgerechten voeren de boventoon in dit bijzondere etablissement. Het prachtige en sfeervol ingerichte hoekpand ademt grandeur en heeft een unieke stijl, waarin heden en verleden zich uitstekend mengen.

MVGM (www.mvgm.nl)

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de gehele of gedeeltelijke regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen. Met zo'n 600 medewerkers en vanuit 20 kantoren ontzorgt MVGM haar klanten op het vlak van vastgoedmanagement, het uitvoeren van taxaties en de koop, verkoop, aan- of verhuur van bedrijfsonroerend goed.

MVGM heeft als grootste vastgoedbeheerder van Nederland 60.000 huurwoningen, meer dan anderhalf miljoen vierkante meter kantoor- en bedrijfsruimte, ruim anderhalf miljoen vierkante meter winkelruimte, 50.000 appartementen van VvE’s en tal van andere projecten in beheer.

MVGM Bedrijfshuisvesting behoort al jaren tot de top van de vastgoedsector in Nederland en combineert een sterk landelijk netwerk met zeer uitgebreide kennis van zowel de lokale als regionale vastgoedmarkt. Hierdoor is MVGM Bedrijfshuisvesting uitstekend op de hoogte waar vraag en aanbod zich bevinden. In een markt die continue verandert zorgt MVGM Bedrijfshuisvesting met haar kennis, inzichten en marktinformatie voor het beste resultaat voor haar opdrachtgevers.

MVGM Vastgoedtaxaties mag zich rekenen tot de meest toonaangevende spelers op de Nederlandse vastgoedmarkt. MVGM Vastgoedtaxaties verzorgt voor uiteenlopende opdrachtgevers een grote verscheidenheid aan taxaties van kantoren, winkels, bedrijfsruimten of bijzondere objecten, leeg of in gebruik. MVGM Vastgoedtaxaties werkt voor de meeste institutionele beleggers, de banken en financiers, voor woningcorporaties, ondernemers, DGA’s, maar ook voor verzekeringsmaatschappijen, overheden en overheidsinstanties.
MVGM International Advisory voert het vastgoed Asset Management uit namens en in opdracht van derden. In deze treedt MVGM op namens internationale vastgoedbeleggers, internationale vastgoedfinanciers alsmede special servicers. MVGM International Advisory biedt een compleet geïntegreerde benadering door bundeling van de krachten van de bedrijfsonderdelen van MVGM en het combineren van internationale ervaring en expertise met kennis van lokale ontwikkelingen.

Atabix (http://www.atabix.com)

Bij Atabix maken we online oplossingen op maat. Dat doen we dankzij een hoop technische en commerciële kennis, maar vooral: in samenwerking met u. We noemen dat samen online ondernemen. Of het nu een mobiele website, een internationale webshop of logistiek software betreft, Atabix ontwikkelt het allemaal in nauw overleg met u.

In ons continu innoverende team werken slimme programmeurs en verfijnde vormgevers. Zij voeren uw online wensen met de grootste nauwkeurigheid uit. Bovendien kunt u vanaf het eerste telefoongesprek tot het laatste kopje koffie rekenen op aangenaam en helder contact. Want daar staan wij voor: digitaal maatwerk met de beste service en oog voor detail.