Lidmaatschap aanmelden

Aanmeldingen jeugdspelers (jongens en meisjes)

Attentie: Vanaf heden zijn de inschrijvingen voor jongens vanaf 2014 of eerder voor het seizoen 2021-2022 gesloten en nieuwe aanmeldingen worden niet meer in behandeling genomen.
Voor jongens en meisjes geboren in 2016 en 2015 is nog zeer beperkt ruimte beschibaar voor onze interne competitie.
In alle overige leeftijdscategorieën was er helaas maar beperkt ruimte voor nieuwe leden. Vooral bij de jongens was het met name afhankelijk van het aantal plekken dat vrijkomt door afmeldingen.
Bij de meisjesteams is er het komend seizoen nog wel plek voor nieuwe leden in de meeste leeftijdscategorieën.

Jeugdselecties jongens 2021-2022 reeds compleet.

Voor het nieuwe seizoen 2021-2022 heeft AFC alle selectieteams bij de jongens inmiddels al rond. Aanmeldingen zullen dan ook niet meer in behadeling worden genomen. 

Voorstellers (AFC-leden 18+)
AFC werkt met voorstellers voor nieuwe aanmeldingen. Dit betekent dat aanmeldingen met voorstellers altijd voorrang krijgen bij plaatsing. Voorstellers zijn leden van AFC van 18 jaar en ouder. Doordat er beperkt plek is betekent het helaas niet dat we ook iedereen met een voorsteller kunnen plaatsen. De namen van de voorstellers kunt u invullen op het inschrijfformulier.

Graag even geduld
Vanaf medio mei kunt u een reactie van ons verwachten. We zijn tot die tijd hard bezig om alle aan- en afmeldingen te verwerken en te kijken waar we nog plek hebben. We vragen u vriendelijk om voor die tijd geen contact te zoeken met de ledenadministratie, bestuursleden of andere functionarissen over de mogelijke plaatsing.

Klik hier voor aanmeldformulier jeugd
Klik hier voor meer informatie over aanmelden voor meisjes en over de teams.


MANNEN
Voor komend seizoen 2021-2022 is er wellicht ruimte voor nieuwe individuele aanmeldingen bij onze zaterdag - en zondag afdelingen, waarbij wel vermeld dient te worden dat de meeste seniorenteams vol zitten en samengesteld zijn als “vriendenteams”.
Indien een nieuw team zich bij AFC wil komen aanmelden is dit mogelijk afhankelijk of in onze accommodatie en KNVB programmering ruimte is. Een andere voorwaarde is dat het team uit minimaal 16 tot 18 spelers bestaat.
Voor eventuele vragen, neem dan contact op met Sebo Woldringh (zaterdag voetbal) of Max Flam (zondag voetbal).

Klik hier voor het aanmeldformulier senioren

VROUWEN
Speelster voor team vrouwen 1 kunnen zich ook aanmelden, waarbij vooraf informatie ingewonnen kan worden bij meisjesvoetbal@afc.nl

Klik hier voor het aanmeldformulier senioren

 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site